Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μοναδικό θέαμα στο ντέρμπι "Ικάρων" - Κιλκίς (παιδικό)


Ένα ομολογουμένως τεράστιο παιχνίδι μπάσκετ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο "Ελλη Μυστακίδου" στα Γιαννιτσά ανάμεσα στους οικοδεσπότες "Ίκαρους" και στην ομάδα του ΓΑΣ Κλικίς για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος "κονταροχτυπήθηκαν" επί ίσοις όροις ,προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους τυχερούς θεατές που παρευρέθησαν στο παιχνίδι.
Οι "Ίκαροι" ξεκίνησαν δυναμικά το ντέρμπυ και προηγήθηκαν σε όλη του την διάρκεια με 10-15 πόντους διαφορά εκτός από το τελευταίο τρίλεπτο όπου τα συσσωρευμένα φάουλ, απόρρεια της αυστηρής διαιτησίας ,στοίχισαν την έξοδο των πιό φορμαρισμένων παικτών των γηπεδούχων. Έτσι τη νίκη τελικά κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι που εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των "Ικάρων στο τέλος κάνοντας την απρόσμενη ανατροπή"όταν η μπάλα"έκαιγε". Με αποτελεσματικά σούτ και βολές πήραν την νίκη με τρείς πόντους μέσα στην δύσκολη έδρα των γηπεδούχων 'Ίκάρων'.
Σπόντης Νίκος(Ίκαροι) :"...Γνωρίζαμε ότι αυτό θα ήταν το ντέρμπυ του α' γύρου του πρωταθλήματος και ότι θα είναι ένα πολύ ζόρικο παιχνίδι... Κλειδί του αγώνα είχαμε θέσει στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να είναι ο ρυθμός, να μην επιτρέψουμε στην αντίπαλη ομάδα να πάει σε πολλές επιθέσεις κοντά στα καλάθια γιατί υπερτερεί σε κορμιά και να σκοράρει εύκολους πόντους μετά από αιφνιδιασμούς και να τους "χτυπήσουμε" με κοντρολαρισμένες επιθέσεις. Το πετύχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίζοντας ψυχωμένα αλλά στο τέλος, έχοντας κάποια κενά, χάνοντας κάποια στιγμή τη συγκέντρωση μας, ισοφαριστήκαμε , κάτι το οποίο μας άγχωσε..Γενικά παλέψαμε όσο μπορούσαμε και αυτό κρατάμε , φτάσαμε σε μία ήττα που θεωρώ ότι ήταν άδικη γιατί παίξαμε καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά πρέπει να προχωρήσουμε κοιτώντας μπροστά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι νικητές!...".
Σερέτης Θεολόγος( Ίκαροι) : "...« Ξεκινήσαμε όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας με ενθουσιασμό και πάθος και είναι πραγματικά κρίμα που δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Η ομάδα έχει στελεχωθεί από ικανούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές που σε κάθε παιχνίδι καταθέτουν την ψυχή τους γιατί τιμούν την φανέλα μας κι αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανους. Έτσι και σήμερα, το πιστέψαμε, μπήκαμε δυνατά, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους που νόμιζαν ότι θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα...Δυστυχώς δεν χειρηστήκαμε όπως έπρεπε την πίεση των αντιπάλων στο τελευταίο τρίλεπτο ,μ' αποτέλεσμα να τους επιτρέψουμε ν' αναθαρρήσουν και να μας κάνουν τη "ζημιά" ...Σε γενικές γραμμές είμασταν πολύ καλοί αλλά οι αντίπαλοι πιό αποτελεσματικοί στο φινάλε του ντέρμπυ. Παιχνίδι με παιχνίδι κάνουμε βήματα παρακάτω, παίρνουμε εμπειρίες ,παίζουμε καλύτερα,διορθώνοντας τις αδυναμίες ,τα λάθη μας και συνεχίζουμε όπως μας αξίζει σαν ομάδα..Μπράβο σε όλα τα παιδιά!...»
Θ.Σ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. η δυο καλυτερες ομαδες λεει το κιλκις ναι αλλα ο ικαρος ειναι τριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.