Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα νέα του Κ.Α.Π.Η Σκύδρας (φωτο)


Καθώς  οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν  και το μήνυμα που φέρνουν είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, εκεί στο Κ.Α.Π.Η Σκύδρας το έκαναν πράξη. 
Η ομάδα χειροτεχνίας ονομαζόμενη «Τα κορίτσια του Κ.Α.Π.Η» δούλεψαν με διάθεση και αγάπη και έφτιαξαν διακοσμητικά είδη (μολυβοθήκες, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα στολίδια .κεραμίδια κ.τ.λ)   με την τέχνη του ντεκουπάζ και προσέφεραν τις δημιουργίες τους στον οργανισμό ‘’ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ’’ για να τον ενισχύσουν οικονομικά.
Η «πρωτοβουλία για το παιδί» ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να φροντίζει και να προστατεύει ορφανά, παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά. Σε αυτό  βρίσκουν καταφύγιο και βοήθεια παιδιά από διαλυμένες, δυσλειτουργικές ή πολύ φτωχές οικογένειες. Με την βοήθεια ειδικού επιστημονικού προσωπικού και πάρα πολλών εθελοντών ενισχύουν με κάθε τρόπο τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Το έργο του οργανισμού ενισχύει από το 2015 το «Πολυδραστικό Κέντρο Βεργίνα» ΄΄FRONT΄΄ με την λειτουργία του πωλητηρίου του, που βρίσκεται στη Βεργίνα.
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 η ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η επισκέφθηκε  το «Σπίτι της Βεργίνας», με χειροποίητα γλυκά και εδέσματα που έφτιαξαν οι ίδιες αλλά και μέλη του Κ.Α.Π.Η για τα παιδιά που φιλοξενούνται.  Εκεί τους υποδέχτηκες η Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός όπου τους μίλησαν για τις υπηρεσίες που παρέχονται στα παιδιά και τις οικογένειές τους. 
Παρέδωσαν στην υπεύθυνη του πωλητηρίου της Βεργίνας τα έργα τους που έφτιαξαν για να πωληθούν εκεί, αλλά  και στα χριστουγεννιάτικα bazar που έχει ο οργανισμός τις μέρες των Χριστουγέννων.
Η ικανοποίηση και η χαρά που αισθάνεται αυτός που προσφέρει έστω και κάτι μικρό, είναι πραγματικά μεγάλη και αξίζει τον κόπο όλοι να το νιώσουμε προσφέροντας και βοηθώντας όπου μπορούμε και με όποιο τρόπο.
Η πρωτοβουλία αυτή του Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας ελπίζουμε να βρει μιμητές.   
Μπράβο στα «Κορίτσια του Κ.Α.Π.Η»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.