Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απορρίφθηκε η ένσταση του Μ.Α. Δροσερού - Δεν γνώριζαν ποιον απέβαλλαν


Όπως είναι γνωστό, η ποδοσφαιρική ομάδα του Μ.Α. Δροσερού κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καρρά της Δόξας Π. Μυλοτόπου, στον μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη στις 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.
Δείτε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, ύστερα από την εκδίκαση της ένστασης:
-Η Επιτροπή επιλαμβάνεται της επιδίκασης της με αριθ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 814/21-12-2015  ένσταση του Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΡΥ, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΚΑΡΡΑΣ Χ. Α.Δ. Ε.Π.Ο. 451276 του ΑΣ ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ στον αγώνα της 20-12-2015 μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ- Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ.
Εξετάζονται προς τούτο τα παρακάτω έγγραφα: 
1) Το με αριθ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 814/21-12-2015 υπόμνημα ένστασης του σωματείου Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ.
2) Το υπ’ αριθ. 3083/13-12-2015 Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΔΡΟΜΙΟΥ-ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ.
3) Το υπ’ αριθ. 3089/20-12-2015 Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ-Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ.
Από την εξέταση των παραπάνω στοιχείων η Επιτροπή απορρίπτει νομικά και ουσιαστικά  την  ένσταση αντικανονικής συμμετοχής του Α.Σ. Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ κατά του ποδοσφαιριστή ΚΑΡΡΑΣ Χ. Α.Δ. Ε.Π.Ο. 451276 του Α.Σ. ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, στον αγώνα της 20-12-2015 μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ-Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ, για τους παρακάτω λόγους: 
Στο υπ’ αριθ. 3083/13-12-2015 Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, αναφέρεται στις παρατηρήσεις του διαιτητή ότι «απέβαλα με κόκκινη (2η κίτρινη) κάρτα τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, διότι ενώ τον είχα παρατηρήσει στο 55 λεπτό για έντονη διαμαρτυρία αυτός στο παραπάνω λεπτό απευθυνόμενος σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή είπε τι είναι αυτά που κάνεις ρε βλάκα». Επίσης αναφέρεται στην στήλη των κίτρινων καρτών ότι στο 55 λεπτό παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής ΚΑΡΡΑΣ Χ της ομάδας ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ για έντονη διαμαρτυρία. 
Η Επιτροπή έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται η ταυτότητα του αποβληθέντος ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, λόγω μη πλήρους και λεπτομερούς συμπλήρωσης του ΦΑ από τον διαιτητή, διότι δεν αναγράφονται ονοματεπώνυμο, αριθμός φανέλας και Α.Δ. Ε.Π.Ο. του αποβληθέντος ποδοσφαιριστή και παραπέμπει τον διαιτητή στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπής της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής ΚΑΡΡΑΣ Χ Α.Δ. Ε.Π.Ο. 451276, νομίμως αγωνίστηκε στον επίδικο αγώνα της 20-12-2015 μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ.
Επίσης διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου των 300 Ε στο ταμείο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. NAI 3EROYME 8a pate sto cash sthn lwzanh kai 8a dikaiw8eitai ws tote PROSEXTE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante geiaaaa koroidaaaa..xaxaxaxa...thelate na to parete sta xartia,kserete tora ti pirate e? tria gkolakiaa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ουδέτερος και θα πω το εξής. Το ότι απορρίφθηκε η ένσταση δε σημαίνει ότι έχει δίκαιο η ΕΠΣ,απλά καλύπτει το λάθος της με ένα άλλο. Μια χαρά αποδεικνύεται η ταυτότητα του ποδοσφαιριστή από την συνολική εικόνα του Φ.Α.Το γιατί γράφτηκε έτσι το Φ.Α. θα πρέπει να μας απασχολεί. Δεν ήξερε ο διαιτητής πως να το συμπληρώσει ή ήξερε πως έτσι θα έδινε μια παράταση στην τιμωρία του ποδοσφαιριστή; Ή μήπως θεωρούσε και αυτός ότι προκύπτει ξεκάθαρα ποιος τιμωρηται με κόκκινη,μιας και δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στο Φ.Α. και η ΕΠΣ λέει μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εισαι ουδετερος πεσ και απο ποιο κουτσοχωρι ανηκεις...ουδετερο και ο θανος και ο πιττας ειχαν καρτα στο 55..ελα να παιξουμε κρυφτουλι ποιος εφαγε κοκκινη να κανεται εσεις τα μυαλα του νομου ενα meeting και πειτε μας τι να κανουμε....ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ

      Διαγραφή
    2. Και ο διαμαντιδης και ο ραμπουσης ειχαν φαει καρτα και κοιτα να δεις συμπτωση στο 55' την εφαγαν.....αποδειξτε το αντιθετο,αφου δεν γραφονται στο φ.α οι κιτρινες καρτες.....τραχαναδεεεεεες

      Διαγραφή
    3. Από Γιαννιτσα είμαι και δεν ήμουν στον αγώνα.Οποτε μη μου λες ποιοι έφαγαν κάρτες. Εγω λέω αυτά που βλέπω στην φωτό. Και εκεί υπάρχει μόνο ένας ποδοσφαιριστής αναγεγραμμενος με αριθμό δελτίο φανέλα, ομάδα. Και απο κάτω υπάρχει παρατήρηση οτι ο ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο 90 με δεύτερη κίτρινη(συνεπώς κόκκινη).Πως λες εσύ ότι δεν προκύπτει σαφεστατα ποιος αποβλήθηκε, εφόσον δεν αναγράφεται άλλος;;;;Στοιχειοθετησε σε παρακαλώ την άποψη σου. Και δε χρειάζεται να πεις από που είσαι γιατί φαίνεται από τον τρόπο που μιλάς.

      Διαγραφή
    4. Εσενα θα τους πουμε να σε παρουνε στην πειθαρχικη για να βγαζεις τις τιμωριες ουδετερε....'Συνεπως' και 'δια της ατοπου απαγωγης'δεν υπαρχουν στα φυλλα αγωνων.ολα γραφονται αναλυτικα

      Διαγραφή
  4. εχει κ β γυρο και θα παρακαλατε,τραχαναδες ειστε κ φενεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λε ρε παιδι μου....

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ δροσερουλη δε ξερεις που εμπλεξες...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.