Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης στο υπουργείο Παιδείας για προβλήματα της Πέλλας


Το υπουργείο Παιδείας επισκέφθηκε ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης μαζί με τον Πέτρο Τσαρκνιά, πρόεδρο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αλμωπίας και συναντήθηκαν με τον Τάκη Κατσαρό Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παιδείας Κου Φίλη, τον οποίον ενημέρωσαν για τα προβλήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Πέλλας.
Ζητήθηκε η πλήρης κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών και τονίστηκε η σημασία και η ανάγκη στο νέο σχολικό έτος τα θέματα μεταθέσεων και πρόσληψης εκπαιδευτικών να λύνονται έγκαιρα ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις εκπαιδευτικών στην αρχή του σχολικού έτους. 
Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας των διευθύνσεων και τονίστηκε το οξύ πρόβλημα της στελέχωσης τους, καθώς οι διευθύνσεις έχουν πολλές κενές οργανικές θέσεις, οι οποίες καλύπτονται με αποσπάσεις. Για τις αποσπάσεις στις διευθύνσεις προτάθηκε η διάρκεια τους να είναι τριετής. Ακόμη να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μετάταξης  εκπαιδευτικών σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων που είναι σε εκκρεμότητα.
Ζητήθηκε η ίδρυση τμημάτων ένταξης σε σχολεία της Πέλλας  και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ Αριδαίας, στο 2Ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 4Ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, Γυμνάσιο Πετριάς, Γυμνάσιο ΄Αρνισσας. Επίσης ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου στο Νομό Πέλλας.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πήρε αμπάριζα τους προθαλάμους των υπουργικών γραφείων, συνοδευόμενος πάντοτε από κάποιον κολαούζο. Αυτάρεσκα φωτογραφιζόμενος και προσποιούμενος τον υπερκινητικότατο βουλευτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν δεν εκανε τιποτε εσυ θα τον ελεγες τεμπελη. Τωρα που προσπαθει να αναδειξει τα προβληματα της Πελλας τον κατακρινεις ως αυταρεσκο. Και μαλιστα ως ανωνυμος. Ολοι κρινονται εσυ ως οχι γιατι κρυβεσαι. Βεβαια υπαρχει ευθυνη και στα bloog που αναρτουν τετοια αχαρακτηριστα σχολια μονο και μονο για ενα κλικ. Λαζαριδης Γεωργιος.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
      ΠΗΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

      Διαγραφή
  2. για ποζες και παραμυθια πρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο οι φωτογραφίες μένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλοι σας δεν παίζεστε με τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.