Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χριστουγεννιάτικες γιορτές με παιδικά χαμόγελα στην Έδεσσα (φωτο)


Το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Παιδικής Φροντίδας του  Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας πραγματοποίησε τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές στους παιδικούς σταθμούς τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2015.
   Η υπεύθυνη του κάθε παιδικού σταθμού καλωσόρισε γονείς και φίλους και τους προετοίμασε για τη συνέχεια. Το δικό του καλωσόρισμα έδωσε ο Πρόεδρος του «Ευ ζην» κ. Γιώγας Δημήτριος ο οποίος ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία, δίνοντας πλέον τη σκυτάλη στα παιδιά. Τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές τίμησαν με την παρουσία τους η διευθύντρια του Νομικού Προσώπου κα. Γκίνη Αικατερίνη καθώς και η προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Παιδικής Φροντίδας κα. Τσορμπατζόγλου Κατερίνα.
Το κλίμα ήταν γιορτινό και τα παιδιά μέσα από εορταστικά σκετσάκια και ποιήματα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών. Στη συνέχεια ο Αϊ Βασίλης έκανε την εμφάνισή του μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά. Το τέλος κάθε γιορτής ακολούθησε μπουφές με γλυκίσματα και κεράσματα φτιαγμένα από τους γονείς των μικρών παιδιών.
   Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές ολοκληρώθηκαν επιτυχώς. Παιδαγωγοί και γονείς αντάλλαξαν ευχές γεμάτοι υπερηφάνεια και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Γι’ αυτήν την τρυφερή ηλικία ο παιδικός σταθμός μπορεί να θεωρηθεί το δεύτερο σπίτι των μικρών μας φίλων. Έτσι, το Ν.Π.Δ.Δ «Ευ ζην» φροντίζει για την άψογη λειτουργία των παιδικών του σταθμών και τη σωστή διαπαιδαγώγηση και ασφάλεια των παιδιών.
   Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον.
  Ν.Π.Δ.Δ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23810 - 24074
                                                               E-mail: dpbs@otenet.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.