Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών: Δεκαπέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανέναν


Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης - Ακαδημία Γιαννιτσών 0 – 6 
Αντί ρεπορτάζ:
Είμαστε επί μια 12ετια πρωταθλητές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στον νομό και συνεχίζουμε σε χαμηλούς τόνους, αλλά όχι με τέτοιες συμπεριφορές
Δεν είναι δυνατόν στο όνομα «δικαίωμα μου είναι» να σπιλώνονται προσωπικότητες του χώρου που προσέφεραν και προσφέρουν ενεργά στο ποδόσφαιρο ως εκπαιδευτικοί , ως προπονητές δάσκαλοι, ως παράγοντες ήθους από νεοφώτιστους αστέρες που με σλόγκαν το «δικαίωμα μα μου είναι» να ευτελίζουν πλέον όχι μόνον τους θεσμούς, αλλά και τα πρόσωπα. Μιλώ για την περιπέτεια που πέρασε η ομάδα παίδων και ο προπονητής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στην Κρύα Βρύση (την οποία σημειωτέον την θεωρούσαμε φίλο σωματείο και λόγο σχέσεων).
Ξεκαθαρίζουμε φυσικά πως δικαίωμα έλεγχου, ένστασης και έκφρασης έχουν άπαντες.
Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο το να καλεί παράγοντας στο ημίχρονο τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας προς έλεγχο (τονίζουμε όχι ο διαιτητής αλλά ο παράγοντας παρουσία διαιτητού, (στρέβλωση κανονισμού) … αφού έκρινε πως έχει χάσει το παιχνίδι για να κάνει δήθεν έλεγχο ταυτοπροσωπίας. 
Αυτός είναι ευτελισμός πρωτίστως της προσωπικότητας των παιδιών, από έναν παράγοντα που δεν αγαπά ούτε το άθλημα και απ ότι φαίνεται ούτε τα παιδιά, αν δεν είναι δικά του. Επιπρόσθετα είναι προσβολή του προπονητή και συνοδού και κατ επέκταση όλης της φιλοξενούμενης αποστολής. Δεν είναι η πράξη ελέγχου αυτή καθ εαυτή που προσβάλει, είναι ο τρόπος και η μεταχείριση. Τι απέφερε όμως ο έλεγχος ; ΤΙΠΟΤΑ ! Απλά ικανοποίησε τον εγωισμό κάποιου που πιστεύει πως έτσι μπορεί να δικαιολογήσει την ήττα του, να ρίξει λάσπη και να αμαυρώσει την υπεροχή και το επίπεδο της αντιπάλου ομάδας.
Το ξαναλέμε δεν είναι προσβολή ο έλεγχος, αλλά ο τρόπος που θέλουν ορισμένοι να επιβάλουν. Δεκαπέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Αντίθετα είμαστε πρωτεργάτες της προσπάθειας του να γίνονται σεβαστεί οι κανόνες. 
Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σάββα Παπαδόπουλε, ακόμη ένα ανορθόγραφο κείμενο που κάτι προσπαθεί να πει, αλλά δε λέει τίποτα. Αν οι Ταλιμπάν ήταν φιλικό σας σωματείο, τότε δε θα δημοσίευες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.