Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο εν δράσει…


Το Εδεσσαϊκό Θέατρο συμμετέχει και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας, δηλώνοντας δυναμικά το παρόν του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 ερασιτέχνες ηθοποιοί του συλλόγου, δραματοποιούν το παραμύθι της Ιωάννας Αμπατζή «Λειώνουν τα χιόνια Αη Βασίλη» σε επιμέλεια Ελένης Τσακίρη και Ντίνας Χουϊαρίδου, ενώ την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 τη σκυτάλη παίρνει το Θεατρικό Εργαστήρι παρουσιάζοντας το μιούζικαλ «Οι καλικάντζαροι ΡΟΚΑΡΟΥΝ» σε επιμέλεια Χρύσας Αλεξάκη. Οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Τημενηδών ώρα 6 το απόγευμα.
Παράλληλα το Εδεσσαϊκό Θέατρο αποχαιρετώντας μία ακόμα δημιουργική χρονιά προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας και ώρα 6 το απόγευμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.