Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαιτητικά "μαγειρέματα" στην Πέλλα


Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει μια ''προκατάληψη'' αν θα ήταν αυτή η σωστή λέξη στο θέμα της διαιτησίας στο Νομό μας.
Πολλοί είναι οι νέοι διαιτητές που έχουν αναλάβει τα σφυρίγματα στα παιχνίδια και σίγουρα αρκετοί από αυτούς έχουν φιλοδοξίες να σφυρίξουν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. 
Διακρίνεται όμως τελευταία από την ''παλιά σχολή'' Διαιτητών μια ''προκατάληψη'' σε ορισμένους διαιτητές αφού, οι παρατηρητές που ορίζονται για να κρίνουν τον διαιτητή που σφυρίζει τον αγώνα παίρνουν αποφάσεις δικτατορικές, όπως ακριβώς έκαναν όταν σφύριζαν και εκείνοι στο παρελθόν...Νομίζω ότι τα ονόματα είναι περιττά, αφού οι καλά γνωρίζοντες το ποδόσφαιρο του Νομού, θυμούνται σίγουρα σε ποιους αγώνες ο διαιτητής πάντα φυγαδευόταν από το γήπεδο με πολύ συχνή τη συνοδεία αστυνομίας, αφού οι δικτατορικές αποφάσεις του πυροδοτούσαν τους αγώνες. Δεν μπορεί τώρα λοιπόν τέτοιοι διαιτητές να κρίνουν τους νέους εκκολαπτόμενους φιλόδοξους ρέφερι και με τις αποφάσεις του να τιμωρούνται από την επιτροπή διαιτησίας. Άνθρωποι επικίνδυνοι για το άθλημα πρέπει να αρκούνται απλά ως θεατές στους αγώνες και όχι σαν κριτές διαιτητών. 
Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή στον ορισμό παρατηρητών από την Επιτροπή διαιτησίας.
Με εκτίμηση 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. εδω γελανε......

    ΕΠΙΣΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παραπονα σου στην ενωση και στον συνδεσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας γνωρίζουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 9-12-2015 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ,που βρίσκεται στα Γιαννιτσά ( απέναντι απο την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου ) , θα πραγματοποιηθεί η επιμορφωτική συγκέντρωση διαιτητών - παρατηρητών .

    Χαρουλα ελα να μας τα πεις εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εντελώς καλοπροαίρετα δύο πραγματάκια :
    1ον παρατηρητές ορίζονται ή σε αγώνες Α1 ή σε ντέρμπυ γενικότερα.Άρα : σε τέτοια ματς οι διαιτητές που σφυρίζουν πρέπει να ειναι άψογοι -έμπειροι- νηφάλιοι- διαβασμένοι.Αν δεν μπορουν ας δηλώσουν κώλυμα.Δεν υπάρχει επιείκεια στην Α1 ή σε ντέρμπυ γενικότερα.Όσο για τους παρατηρητές? έγιναν μόνο όσοι αποδείχτηκαν από άλλους που δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν.
    Το σημαντικότερο ερώτημα?
    γνωρίζουμε μεταξυ μας ποιοί ειναι οι καλοί και ποιοί οι προβληματικοί διαιτητές.Γιατί συνεχίζουμε να μιλάμε ακόμα για διαιτησία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αλήθειες είναι πάντα πικρές και στεναχωρούν δυστυχώς. Για πια προσοχή και σε ποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.