Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Εθνική Τράπεζα πούλησε τη Financebank στο Κατάρ


Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι συνάπτει σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα του Κατάρ (QNB) για την πώληση του 99,81% των μετοχών της στη Finansbank προς συνολικό τίμημα ύψους 2,75 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Στις 21 Δεκεμβρίου 2015, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. ενέκρινε την πώληση της συμμετοχής της ΕΤΕ (99,81% των μετοχών) στη Finansbank A.S., σε συνδυασμό με άλλες άμεσες ή έμμεσες μειοψηφικές συμμετοχές στην Εθνική Τράπεζα του Κατάρ.
Το συμφωνημένο τίμημα για τη συναλλαγή ανέρχεται σε 2.750 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, η QNB θα αποπληρώσει με την ολοκλήρωση της συναλλαγής το χρέος μειωμένης εξασφάλισης ύψους 910 εκατομμυρίων δολαρίων, της Finansbank προς την ΕΤΕ, αυξάνοντας έτσι τη ρευστότητα του Ομίλου ΕΤΕ κατά περίπου 3,5 δισ. ευρώ συνολικά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Βρε "ξεπουλημενοι", για την τραπεζα αυτη δοθηκαν διαχρονικα κοντα στα 6 δις κι εσεις βρε λουλουδες την ξεπουλατε τωρα με λιγοτερα απο 3 ????Ποιοι την πληρωνουν τη ζημια?.. ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ "ΣΩΖΟΥΜΕ"(τι σκεφτονται οι αλητες!) ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!...Πριν 1,5 χρονο δεν εδιναν παλι τα (σ)Καταριανα 5,5 δις?...γιατι δεν την ξεπουλησατε τοτε? ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ...ΣΤΗΜΕΝΟ!!!!!Ας μας ενημερωσουν σχετικα με το θεμα οι βουλευτες της Πελλας...η' εστω οι ακολουθοι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.