Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης ευχαριστεί τη Θοδώρα Τζάκρη


Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Κρύας Βρύσης Δήμου Πέλλας στα πλαίσια συζήτησης για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Τμημάτων όλης της χώρας  ευχαριστεί την Υφυπουργό Βιομηχανίας και βουλευτή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ κα. Θεοδώρα Τζάκρη, για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική παρέμβασή της στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κ. Τόσκα Νικόλαο, ώστε να παραμείνει έως έχει η λειτουργία του ΑΤ Κρύας Βρύσης, το οποίο αποτελεί πυλώνα δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να αναφερθούμε και να προτείνουμε  στους καιροσκόπους με ονοματεπώνυμο (τοπικούς και μη) να πάψουν να βρίσκουν λύσεις σε λυμένα προβλήματα. Η Κρύα Βρύση δε χρειάζεται όψιμους σωτήρες που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πανηγυρίζουν με επιτυχίες που δεν τους ανήκουν. Η Κρύα Βρύση χρειάζεται πολίτες που πραγματικά τη νοιάζονται και που θα την οδηγήσουν στην πρόοδο και την ευημερία.
Ο Δήμος της Κρύας Βρύσης χάθηκε και υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο γιατί το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τα στενά προσωπικά τους συμφέροντα και μέσα από τέτοιες λογικές χάθηκε ο Δήμος. Φυσικά εάν υπήρχε ο Δήμος δεν θα έμπαινε θέμα για τη διακοπή λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Γι’ αυτό οι κύριοι αυτοί ας αφήσουν τις κομματικές σημαίες και να καθίσουν στην άκρη, αρκετά μας  <<σώσατε>>. . .
Εμείς οφείλουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους για την ανάπτυξη του τόπου μας γιατί κι εμείς αγαπάμε και νοιαζόμαστε  τον τόπο αυτό όπως οι περισσότεροι από εσάς.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλα που το ειδατε ΟΜ κομματος της Αριστερας να βγαζει ανακοινωση ευχριστιων σε βουλευτη, και μαλιστα σε βουλευτη που δεν εχει σεβαστει την κομματικη λειτουργια. Μαλλον ειναι φιλοι απο τα Πασοκικα. Ξερουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι έχουν μαύρα μεσάνυκτα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τέτοιους ψηφοφόρους όμως έχει η Ντόρκα. Γι’ αυτό και επιπλέει στον αφρό. Να την ευχαριστούν για κάτι που αφορά όλη την Ελλάδα; Και μιλούν για το Δήμο Κρύας Βρύσης όταν οι πάντες ξέρουν ότι ήταν υπέρμαχη για να κλείσει, γιατί ήταν δεξιός Δήμος έναντι του αριστερού Δήμου της Σκύδρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιλεκτικές ευχαριστίες χμ...χμ... μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη ξεφτίλα αυτή η ανακοίνωση, ούτε στην χειρότερη εποχή του ΠΑΣΟΚ δεν έβγαζαν τέτοιες αθλιότητες οι οργανώσεις, Τσίπρα ποιός εκεί στην Κρύα Βρύση ξεφτυλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε τι εχει να γινει? Οι αριστεροι νταλκα με τη Θοδώρα και οι άλλοι ζόρια με τους συριζαιους στο δεξιο χωριο της κρυας βρυσης (παπανικολαου ψηφισατε εκει?) . Εχω μπερδευτει ποιοι ειναι δεξιοι και ποιοι αριστεροι. Η μεγαλη πλακα θα γινει αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και επιστρεψει ο Δημος. Καποιοι θα περπαταν με ψηλά το κεφαλι και άλλοι δεν θα πιστευουν... Α! ο Αντωνακης ο Σαμαρας δεν ειχε πει οτι οταν εκλεγει θα επιστρεψει ο Δήμος? Μαλλον εννοουσε την επομενη φορα ε Παυλό? Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΩΩΩΩ ΔΗΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.