Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρόνια πολλά από τους Unboxholics


Τα Χριστούγεννα, για εμάς του gamers, είναι μία περίοδο που όλοι λίγο-πολύ, την έχουμε συνδυάσει με παιχνίδι μπροστά από την οθόνη και ένα controller ή ένα mouse στα χέρια.
Κάπως έτσι ελπίζουμε να σας βρίσκουμε αυτή τη στιγμή ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Δε θα σας κουράσουμε με μακροσκελή κείμενα, οπότε περνάω απευθείας στο λόγο ύπαρξης του παρόντος άρθρου: τις Χριστουγεννιάτικες ευχές. 
Η ομάδα των Unboxholics σας εύχεται Χρόνια Πολλά, με υγεία, μυαλά καθαρά και με φωτεινές σκέψεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και χρήσιμο στον…παράξενο κόσμο που ζούμε πια, από αισιόδοξες σκέψεις. Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, δίπλα σε ανθρώπους σας αγαπούν και τους αγαπάτε, να ξεκουραστείτε, να παίξετε όσα παιχνίδια τραβάει η ψυχή σας και να προσέχετε στις μετακινήσεις. Όσο κλισέ κι αν διαβάζεται, το τιμόνι δεν πρέπει να το συνδυάζεται με το αλκοόλ. Εμείς δεν σταματούμε πλήρως. Έχουμε ένα τουρνουά που «τρέχει» μέσα στις γιορτές, ετοιμάζουμε την gaming και tech ανασκόπηση της χρονιάς, ενώ έρχεται και ένας πρωτοχρονιάτικος “giga” διαγωνισμός με δώρα μερικών χιλιάδων ευρώ. Όλα αυτά, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.