Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Εξαπλατάνου - Αλμωπός Αριδαίας 0-2 (φωτο)


Την ήττα γνώρισε η  Δόξα μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αλμωπό Αριδαίας, με σκορ 2-0.
Ένα καλό παιχνίδι που το παρακολούθησαν πολλοί φίλοι των ομάδων και όχι μόνο.Το χειροκρότημα εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας μετά την λήξη του παιχνιδιού παρά το αρνητικό της αποτέλεσμα, με αρκετά δυσαρεστημένους όμως τους φίλους του Αλμωπού που περίμεναν κάτι καλύτερο από την ομάδα τους.
Η Δόξα παρά τις πολύ σοβαρές απώλειες ποδοσφαιριστών της λόγω τραυματισμών σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά και στο ξεκίνημα του αγώνα, ανάγκασε την ομάδα να παίξει με αρκετούς "μικρούς" της, που όμως στάθηκαν επάξια της ευκαιρίας που τους δόθηκε.
Η ομάδα μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έδειξε στον Αλμωπό πως δεν θα της χαριστεί. Τον πίεσε αρκετά έλεγξε το παιχνίδι και ήταν αυτή που έχασε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Στο 5΄ ο Μποζίνης  δέχεται εξαιρετικά την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ενώ βρίσκετε σε πλεονεκτική θέση προσπαθεί να βρει ευκολότερο διάδρομο για να σουτάρει, ενέργεια που εξελίχτηκε  αρνητικά με συνέπεια  να πατήσει την μπάλα και να τραυματιστεί,προσθέτοντας έτσι άλλη μια σημαντική απώλεια  στην ομάδα.
Στο 25΄ ο Λευτέρης Θωμάς στο σουτ που επιχειρεί διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αλμωπού.
Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ισορροπήσουν το παιχνίδι με οργανωμένες αντεπιθέσεις κυρίως από τις πλάγιες γραμμές τους αλλά και μακρινά σουτ. Κατάσταση  που όμως δεν απείλησε και ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη, εκτός κάποιων μεμονωμένων φάσεων όπως το σουτ στο 12΄ από τον Ελευθεριάδη που απόκρουσε ο τερματοφύλακας.
Ο υπόλοιπος χρόνος μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους καταναλώθηκε κυρίως με μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και με ελάχιστες τις επικίνδυνες φάσεις στις δυο εστίες των ομάδων.
Στο δεύτερο μέρος και με εμφανή πλέον τα σημάδια των ελλείψεων της Δόξας, ο Αλμωπός παίρνει τον ελέγχο του παιχνιδιού και πιέζει αρκετά την ομάδα.
Ένα αμυντικό λάθος της Δόξας στο 53΄ έδωσε την ευκαιρία στον Καραγιάννη να την εκμεταλλευτεί σωστά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Η ομάδα της Δόξας προσπαθεί να οργανωθεί ώστε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι όποιες προσπάθειες της δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Στο 83΄ ο Αλμωπός κάνει το 0-2 κλειδώνοντας έτσι το αποτέλεσμα με το γκολ του Καραδήμου .
Λίγα λεπτά αργότερα στο 86΄ ο Λαμπρίδης χάνει την ευκαιρία να μειώσει για την Δόξα ,όταν μόνος μες την περιοχή αδυνατεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 0-2 δεν αντικατοπτρίζει και δεν μειώνει με κανέναν τρόπο την όλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Δόξας, απεναντίας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως μπορεί και αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο τα οποία προβλήματα βρεθούν στην πορεία της!
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη,όπως και των βοηθών του κ. Σίπκα Γ. και Κουπαράνη. 
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: Δημητριάδης, Κουντουράς , Γιώργος Θωμάς, Λευτέρης Θωμάς , Ουζούνης , Ιωαννίδης (46΄Καραγλάνης), Β. Τσόρμπας, Λεμονάκης, Μποζίνης (5΄Δεμερτζόγλου), Χρυσίδης (65΄Λαμπρίδης), Κοντακτσής
ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης,Θ. Ελευθεριάδης, Μουρατίδης, Μπογδάνης, Κουτρούμπαλος, Γ. Ελευθεριάδης, Ζαρογιάννης, Τσιμτσιρίδης (46΄Παπαδόπουλος) Καραδήμος Ταουσιάνης(70΄Μαρκόπουλος), Καραγιάννης (85΄Μίντσης)
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Πηγή: doxaexapl.blogspot.gr/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.