Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη πρωταθλήματος κορασίδων Πανεδεσσαϊκού αγωνιστικής περιόδου 2015-16


Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για μια χρονιά αντίστοιχη της περσινής ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος κορασίδων ο Πανεδεσσαϊκός.
Ο πρωταθλητής της περασμένης χρόνιάς θέλει να διατηρήσει και την φετινή αγωνιστική περίοδο τον τίτλο του παρουσιάζοντας ακόμη καλύτερη αγωνιστική εικόνα και προσδοκώντας στην στήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης.
Κάθε αρχή και δύσκολη  με τις αθλήτριες της εδεσσαικής ομάδας να είναι έτοιμες και με την ψυχολογία στα ύψη για την καινούργια πρόκληση που τους παρουσιάζεται.
Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους όπου συμμετέχουν τέσσερις ομάδες σε κάθε έναν και θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα διεξαχθούν έξι αγώνες με την πρώτη ομάδα κάθε ομίλου να κατακτά το εισιτήριο για την δεύτερη και τελική φάση όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός ανάμεσα στους δύο φιναλιστ κάθε ομίλου.
Στην πρεμιέρα του Σαββάτου ο Πανεδεσσαϊκός υποδέχεται τους Ίκαρους  Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Έδεσσας στις 14:00 μ.μ.   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.