Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π.Α.Ο.Κ. Αλμωπίας - Α.Ο.Κ. Γουμένισσας 41-65


Ήσυχα κύλησε ο αγώνας στο κλειστό της Αριδαίας στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε τον τοπικό Π.Α.Ο.Κ. με το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει την ομάδα μας ως μεγάλη νικήτρια! 
Η Γουμένισσα μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φαίνεται από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου(13-15).Η συνέχεια ανήκε δικαιωματικά στους φιλοξενούμενους που αύξησαν την διαφορά στους 11 πόντους(23-34)
 Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουμένισσα με εξαιρετική άμυνα περιόρισε τους γηπεδούχους σε 9 πόντους ανά δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η τελική διαφορά να φτάσει στους 24 πόντους(41-65).
Δεκάλεπτα:13-15,23-34,32-48,41-65
Διαιτητές: Ντόγκας,Χατζηχαρίσης
Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Παμπουχίδης):Μπέλτσης 21,Τζάκος 3,Τάτσης Δ. 2,Γιάκος 19,Τζιτζίδης 4,Σανίδας 2,Γέγας 10,Κουσιδώνης 4,Γερακάρτσης
Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα μας αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β ΕΚΑΣΚΕΜ. Επιπλέον,το πρωτάθλημα διακόπτεται για δυο εβδομάδες και ο Α.Ο.Κ. θα δουλέψει επάνω στις ατέλειες του.Επόμενο ραντεβού στις 30/1,όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Κολινδρό σε εκτός έδρας αγώνα.
Γ.Γ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.