Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Πρόσκληση εθελοντών δοτών μυελού των οστών για την 4χρονη μαθήτρια του Ριζού


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, σας καλεί και σας παρακαλεί να προσέλθετε και να δώσετε δείγμα σιέλου για να διαπιστωθεί εάν είστε συμβατός δότης για 4χρονη μαθήτρια του νηπιαγωγείου Ριζού.
Η μικρή μαθήτρια πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και ως άνθρωποι καλούμαστε να συμβάλουμε στην προσπάθεια θεραπείας της.
Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 10:30μ.μ έως 15:00μ.μ. στο Ξενιτίδειο Κέντρο Αριδαίας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ριζού και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ριζού, θα πραγματοποιήσει συλλογή δειγμάτων από εθελοντές δότες μυελού των οστών και στη συνέχεια θα τα αποστείλει  στο Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών.
Για το Σύλλογο
Η Πρόεδρος Τριγωνάκη Δανάη
Η Γραμματέας
Κούκου Γ. Ευαγγελία
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.