Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Βατανιακός Σάρισα 56-76 (φωτο&βίντεο)


Αναπάντεχη και μεγάλης έκτασης ήττα σήμερα για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 56-76 από τον Βατανιακό Κατερίνης, στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου.
Από την αρχή φάνηκε ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σαν γρίφος για τον ΓΑΣ, αφού η ομάδα του Βατανιακού αποδέχτηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, μη αφήνοντας τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Ταυτόχρονα υπήρξαν αρκετά νεύρα και μικροεντάσεις, γεγονός που σίγουρα αποσυντόνισε τους γηπεδούχους. Το ημίχρονο έληξε 31-33 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Η επανάληψη όμως αντί να σηματοδοτήσει την αντεπίθεση, αντιθέτως έκρυβε αρνητικές εκπλήξεις για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια. Με ψύχραιμη  και έξυπνη τακτική η ομάδα του Βατανιακού  έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της ανοίγοντας σταθερά το προβάδισμα και τη διαφορά υπέρ της.. Τελικό σκορ 56-76 και σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη αλλά και δίκαιη νίκη για την ομάδα της Κατερίνης.

Διαιτητές οι κ.κ. Σαρακινίδης και Χρυσάφης.
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Χρυσικός, Παρίσης 2, Μπαγιώκας 3(1), Παντοφλίδης 4, Μπαλιάκας 16, Αβραμίδης 8, Παπαγερίδης 5(1), Σιτσάνης 2, Γιοβανόπουλος, Πρόιος, Καραγιάννης, Καρκάρας.
Βατανιακός: Κοτσίμπελης, Μέλιος, Βαρβούτης, Μπαλαρνάς, Βασιλειάδης, Βουτσακόπουλος, Αναγνώστου, Φελεκίδης, Βουτσακόπουλος, Πόσιος, Ακερμανίδης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.