Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλήσεις σε απολογία για τον Ηρακλή Άγιου Λουκά - Αναζητείται το Νο 5


Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ηρακλή Άγιου Λουκά και του Ν. Πυρσού Πετριάς, που διεξήχθη στις 9 Ιανουαρίου, για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας και που ξεσήκωσε θύελλα δημοσιευμάτων, σε όλα τα ΜΜΕ της Χώρας, εξαιτίας των γνωστών γεγονότων, ήταν ένα από τα θέματα των αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας.
Δείτε τη σχετική απόφαση:
Καλείται σε έγγραφη απολογία ο εγγεγραμμένος εκπρόσωπος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ κ. ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΛ, για τον λόγο ότι δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για την ύπαρξη ποδοσφαιριστή της ομάδας του με αριθμό φανέλας Νο 5, στην αναγραφεί της στήλης των Τακτικών και Αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών του στην σύνθεση της γηπεδούχο ομάδας στο Φύλλο Αγώνος, ενώ αυτός αγωνίστηκε μέχρι και την διακοπή του αγώνα όπως προκύπτει από τις παρατηρήσεις του διαιτητή στο ΦΑ της 9-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΗΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ-Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, καθώς και να μας ενημερώσει ποιος ήταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σαν τακτικός με το Νο 5.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία ο αρχηγός ποδοσφαιριστής της ομάδος ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 
ΤΖΙΟΥΜΑΝΤΑΝΗΣ Ν. Α.Δ. Ε.Π.Ο. 1256806,  για τον λόγο ότι υπέγραψε στην στήλη της σύνθεσης των Τακτικών και Αναπληρωματικών πριν την έναρξη του αγώνα, χωρίς να ενημερώσει τον διαιτητή για την ύπαρξη  ποδοσφαιριστή με αριθμό φανέλας Νο 5, όπως προκύπτει από τις παρατηρήσεις 
του διαιτητή στο ΦΑ της 9-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΗΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ-Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, καθώς και να μας ενημερώσει ποιος ήταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σαν τακτικός με το Νο 5.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.