Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ.Αλέξ.Κρύας Βρύσης - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 62-72 (φωτο&βίντεο)


Ίδρωσε για να νικήσει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στο κλειστό ΔΑΚ της Κρύας Βρύσης τον τοπικό Μ.Αλέξανδρο με 72-62.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πήραν τον έλεγχο του ρυθμού. Η απουσία του βασικού πλέι μέικερ Τάσου Παπαγερίδη φάνηκε από την αρχή, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι η εμπειρία του παίκτη αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα των πρασίνων. Οριακό σημείο του αγώνα, η αποβολή με δεύτερη τεχνική ποινή του προπονητή των γηπεδούχων Ιορδάνη Τυριακίδη, στα πρώτα λεπτά της συνάντησης από τον β΄ διαιτητή κ.Καραμανλή.
Το α΄ημίχρονο έληξε με τον Μ.Αλέξανδρο να προπορεύεται 34-26, ενώ η διαφορά υπέρ του είχε φθάσει μέχρι τους 11 πόντους.
Στην επανάληψη η ποιότητα των παικτών του ΓΑΣ, καθώς και η εμπειρία των Αβραμίδη(18π) και Μπαλιάκα (22π) έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων.
Διαιτητές οι κ.κ. Μητώνας και Καραμανλής.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 34-26 (ημ), 47-52, 62-72.
Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης:  Τσιμτσιρίδης, Οξούζης, Μαραζίδης, Ουγγρίνης, Παπαδόπουλος, Αμπτζόγλου, Κοκκινίδης, Μαντζούκης.
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια:  Χρυσικός , Παρίσης 2, Μπαγιώκας 2, Παντοφλίδης 8, Μπαλιάκας 22, Αβραμίδης 18 (3), Σιτσάνης, Γιοβανόπουλος 9 (1), Πρόιος, Καραγιάννης, Καρκάρας 11.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.