Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α.Ο.Κ. Γουμένισσας - Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 85-59


Την ένατη νίκη της σεζόν και πρώτη για το 2016 πανηγύρισε σήμερα στο κλειστό της Γουμένισσας η ομάδα μας!
Η επικράτηση ήρθε άνετα όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ του αγώνα απέναντι στον ουραγό του Β πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ!
Η Γουμένισσα φρόντισε να εκτοξεύσει την διαφορά από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο +15(24-9) μετά από γρήγορα και ελεύθερα σουτ!
Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου,ο Μέγας Αλέξανδρος περιόρισε σταδιακά την Γουμένισσα και κατάφερε να μην αυξηθεί και άλλο η διαφορά που παρέμεινε στο +15(42-27).
Μετά το διάλειμμα του ημιχρόνου,η Α.Ο.Κ. μπήκε πολύ δυνατά-η Λεπτοκαρυά οδηγήθηκε σε συνεχόμενα μακρινά σουτ-και αύξησε και άλλο την διαφορά που έφτασε στο +20(61-41).
Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί και οι άμυνες ήταν χαλαρές και για τις δύο ομάδες!Το τέλος του αγώνα βρήκε την Γουμένισσα στο +26(85-59) και παρέμεινε για ακόμα μια αγωνιστική ημέρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Υπεροχή του Α.Ο.Κ. απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο στα σουτ έξω από τα 6κ75(8-4),ενώ το αντίστροφο συνέβη στις βολές με τους φιλοξενούμενους να ευστοχουν σε 10 παραπάνω από τους γηπεδούχους(9-19)
Δεκάλεπτα: 24-9,42-27,61-41,85-59
Διαιτητές: Καψίδης,Σαλαπάνης
Α.Ο.Κ. Γουμένισσας(Παμπουχίδης):Σανίδας 5(1 τρ.),Γιάκος 15,Τάτσης Δ. 5(1 τρ.),Τάσιος 6 (1 τρ.),Γέγας 13 (3 τρ.),Μπέλτσης 22(2 τρ.),Κουσιδώνης 9,Σαμαράς,Τζιτζίδης 2,Τζάκος 8
 Γ.Γ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.