Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός – "Ικαροι" Γιαννιτσών 91-30 (κορασίδων)


Σαρωτικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Έδεσσας ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επικρατώντας πολύ εύκολα των Ίκαρων Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα Κορασίδων με σκορ 91 - 30.
Ο περσινός πρωταθλητής μπήκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να καθαρίσει την υπόθεση νίκη παίζοντας πιεστική άμυνα με αποτέλεσμα  αυτό να του αποφέρει εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο.
Η εικόνα των κορασίδων δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ακόμη παρά την μεγάλης έκτασης νίκη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.
Στα ευχάριστα της πρώτης αγωνιστικής ήταν και η πρώτη εμφάνιση κοριτσιών από τα τμήματα υποδομής τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και απέδειξαν πως το γυναικείο μπάσκετ της πόλης έχει παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ θα ταξιδέψει στην Αριδαία για να τεθεί αντίπαλος του μαχητικού ΦΟΑ το Σάββατο 23/1/16 στις 15:00 μ.μ.  
Περίοδοι:
Α:  20  - 04 
Β:  26  -  04 (ημίχρονο : 46 – 08)
Γ:  20  -  10
Δ:  25  -  12 (τελικό 91 – 30)
Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣΜίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ., Μαυρίδου Ε 2 , Μποζίνη Χ. 4 , Βαμβακίδου Ε 2 ,  Μπαρουτσή Μ. 8, Σιβένα Κ. 20 (1τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 37 (1τρ, 2β), Πάχου Ε. 2, Μπουτκάρη Ε. 11 (1β) , Κληντσάρη Ε. , Κάμτση Μ. 2.

Γ.Μ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.