Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης δίπλα δίπλα στον Αγιασμό στη Θεσ/νίκη


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκαν δίπλα-δίπλα στον αγιασμό που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο μητροπολίτης Ανθιμος, φωτογραφήθηκαν με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ., και αντάλλαξαν θερμές χειραψίες μεταξύ τους.
Οι κ. Μητσοτάκης και Γεωργιάδης συζήτησαν μετά για τον συντονισμό των κινήσεών τους εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.
Τα δύο στελέχη της Ν.Δ. μίλησαν σε σύσκεψη με τη συμμετοχή υποστηρικτών του κ. Γεωργιάδη από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, την οποία προετοίμασε, θέτοντας έτσι τις δυνάμεις του στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τι ανανεωση θα ειναι αυτη του Μητσοτακη οταν συνομιλει και συντονιζεται με τον Γεωργιαδη, δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω. Το ιδανικοτερο για την Ν.Δ θα ηταν να εκλεγοταν αρχηγος ο Τζιτζικωστας, γιατι αυτος ειναι σιγουρα το νεο και το μελλον της παραταξης. Τωρα για την ερχομενη κυριακη καλυτερα ο Μειμαρακης που ειναι γνησιος κεντροδεξιος παρα το μπερδεμα ακροδεξιων και νεοφιλελευθερων. Αυτος τουλαχιστον δεν πανηγυριζε που εκδιωχθηκαν οι καθαριστριες και οι σχολικοι φυλακες που επαιρναν μολις 400 ευρω, για να καθαριζουν τα σχολεια των παιδιων μας και να τα προστατευουν κατα την προσελευση & αποχωριση τους απο αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.