Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη


Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη εξαπέλυσαν άγνωστοι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την επίσημη αστυνομική ενημέρωση, δέκα άτομα που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην είσοδο του σπιτιού.
Το ένα ανήκε στον γιο του υπουργού, ενώ το δεύτερο είναι υπηρεσιακό και ανήκει στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας. Μάλιστα, τη στιγμή της επίθεσης στο εσωτερικό του βρισκόταν αστυφύλακας από τη φρουρά του κ. Φλαμπουράρη, ο οποίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή να βγει από το αυτοκίνητο. Και τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες, ενώ υπέστησαν φθορές και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα στην πρόσοψη της μονοκατοικίας.
Τη στιγμή της επίθεσης ο κ. Φλαμπουράρης βρισκόταν στο σπίτι του ωστόσο, δεν διέτρεξε κίνδυνο. Η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την περιοχή δίχως ωστόσο να εντοπίσει τους δράστες.
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι του υπουργού Επικρατείας είχε γίνει στόχος επίθεσης και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υγρό και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά, προκαλώντας φθορές στην ξύλινη είσοδο.
«Οι αυτουργοί τέτοιου είδους "αυθόρμητων" και "επαναστατικών" ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό...» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.