Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ολίγον έγκυος – Ολίγον μόνιμος κάτοικος"


Έχει περάσει μόλις μια βδομάδα από τη δισέλιδη συνέντευξη του δημάρχου Έδεσσας σε τοπική εφημερίδα της πόλης μας.
Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω αλλά δυστυχώς η έκθεση ιδεών που διατύπωσε  ο δήμαρχος έρχεται σε αντιδιαστολή με το έργο που παρουσιάζει η δημοτική αρχή. 
Μια δημοτική αρχή η οποία αποδεδειγμένα πλέον, 5 χρόνια μετά την ανάληψη της τύχης του Δήμου δρα χωρίς σχέδιο, όραμα, πρόγραμμα για το μέλλον του Δήμου μας.
Αφορμή για την διατύπωση  της άποψης μου αποτελεί η ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας  για την εφαρμογή του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης.
Εν αναμονή της συγκοινωνιακής μελέτης, η οποία ελπίζω να βγει σε δημόσια διαβούλευση, έτσι ώστε κάθε πολίτης να εκφέρει την γνώμη του, για θέματα και ρυθμίσεις που αφορούν την καθημερινότητα του. Θα ήθελα να σταθώ στα εξής.
1. Η εικόνα ενός δημάρχου, ο οποίος περιφέρει νωρίς το πρωί με το αυτοκίνητο του τους αρμόδιους υπαλλήλους εφαρμογής του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης, προκειμένου να παραχθεί το αναμενόμενο έργο, προφανώς σημαίνει ότι ο Δήμαρχος δρα μόνος χωρίς να διαθέτει ικανά στελέχη προκειμένου να διευθετήσουν τα ελάχιστα (αναφέρομαι στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι λάμπουν δια της απουσίας τους).
2. Το στένεμα και η πεζοδρόμηση της 18ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψιν κάποια συγκοινωνιακή μελέτη (μόλις παραλάβαμε!!!) η οποία παραδείγματος χάρη να προβλέπει ποδηλατοδρόμους ή περιφερειακά παρκινκ.
3. Στην συνέντευξη του ο Δήμαρχος δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στη διευκόλυνση των πεζών αλλά δεν αναφέρεται στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ανεξέλεγκτη   χρήση τραπεζοκαθισμάτων  στα πεζοδρόμια η οποία επί θητείας του γιγαντώθηκε.
4. Οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου οι οποίοι προεκλογικά πίστεψαν στις λαϊκίστικες υποσχέσεις της δημοτικής αρχής ότι θα λύσει το πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζουν έρχονται πλέον αντιμέτωποι με απειλές άρσης του μέτρου.
Ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει μπροστά με γενναίες αποφάσεις αλλά και στρατηγικό σχέδιο στο οποίο κάθε πολίτης θα έχει την ευθύνη σύνταξης και παρέμβασης.
Όλοι μαζί μπορούμε.
Σιώνης Τάσος
Μέλος Δημοτικής Παράταξης
Εν εργω
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αν υποψιαστώ ότι ο ανωτέρω έχει βλέψεις για Δήμαρχος ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ;
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  2. Δεν είμαι Εδεσσαίος, αλλά εργάζομαι αρκετά χρόνια στην Έδεσσα.
    Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρεπεστε όσοι τα βαζετε με τα έργα του νυν δημάρχου.
    Αφήστε τις μπούρδες για ποδηλατοδρόμους και λοιπές παπατζες.
    Απο αρχής θητείας ο δήμαρχος σας τρέχει οχι γιατί δεν εχει στελέχη ικανά. Αλλά γιατί θέλει να έχει λόγο ο ίδιος για το που πάνε τα λεφτά.
    Όσο για τον κριτή και συντάκτη του κειμένου, εκτός απο το να κανει βόλτες και να πίνει καφέδες, ποια είναι η ασχολία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε οχι και δεν έχει ασχολίες ο συντάκτης του κειμένου!!!Να το παίζει φιλόζωος και να γεμίζει το πλάνο σε καμια φώτο του εξ Αλμωπίας βουλευτή πρώτη φορά αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος που γέμισε με αδέσποτα την πόλη μας .Αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαβ -γαβ!

    Γιάννου συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.