Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφόρησε το Ιστορικό Συλλεκτικό Λεύκωμα Δόξας Μελισσίου


Κυκλοφόρησε το πρώτο Συλλεκτικό Λεύκωμα της Δόξας Μελισσίου, το πρώτο και μοναδικό από όλες τις Ομάδες  της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Νομού Πέλλας.
Το Βιβλίο περιλαμβάνει την ιστορία των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, από της ιδρύσεως τους 1952 μέχρι και σήμερα, σπάνιο  φωτογραφικό υλικό, την πορεία της  θρυλικής ομάδας από το 1952 μέχρι και σήμερα. Στοιχεία για την ίδρυση της ΕΠΣ Πέλλας, Στατιστικά στοιχεία και βιογραφικά στοιχεία του Βοηθού Ομοσπονδιακού Προπονητή, Ηρακλή Μεταξά, από το Μελίσσι, γιο του μεγαλύτερου μεταπολεμικού ποδοσφαιριστή της Πέλλας, Γεωργίου Μεταξά. 
Σκοπός του ιστορικού Λευκώματος, είναι να γνωρίσουν οι νεότεροι, αλλά και οι φίλαθλοι της Πέλλας, την ιστορική πορεία της θρυλικής Δόξας και να αποδοθούν οι δέουσες τιμές στους μεγάλους συντελεστές αυτής, της μεγάλης ομάδας.
Η διάθεση του βιβλίου γίνεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στην τιμή των 15 Ευρώ.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.