Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντηση στα ψέματα της Ν.Δ., των βουλευτών της και των αγροτικών στελεχών της


Για τα  τις αποζημιώσεις που έδωσε προεκλογικά στους παραγωγούς του επιτραπέζιου ροδάκινου ο κ. Καρασμάνης ,για την παράγωγη  του 2014 .
Όχι οι ειδικοί άλλα οι έστω και οι ελάχιστα εμπλεκόμενοι στην ΚΑΠ(κοινή αγροτική πολιτική ) οφείλουν να γνωρίζουν   βασικές της αρχές.
ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΠ.
Ενιαία πολιτική για όλες τις χώρες (κοινή αγροτική πολιτική)το η ταυτότητα της 
Για το εμπάργκο δόθηκε το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής για όλα τα προϊόντα που οι
κωδικοί τους είναι στο εμπάργκο  (ροδάκινα ,μήλα, πορτοκάλια ,σταφύλια ,ακτινίδια ,κ.λ.π.) Για όλες τις χώρες  της Ε.Ε. 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ .
Ποτέ η Ε.Ε. δεν πλήρωσε και δεν μπορεί να πληρώσει το ίδιο αντικείμενο δυο φορές ούτε επιτρέπει στις χώρες μέλη να δώσουν εθνικές επιδοτήσεις ( και ανά στρέμμα και ανά κιλό ).
Δηλαδή και αποζημιώσεις  Καρασμάνη  κατά στρέμμα και δωρεάν διανομή κατά κιλό. 
ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΗ 
Η τιμές στις αποζημιώσεις  είναι ενιαίες σε επίπεδο  επικρατείας και Ε.Ε.(και όχι άλλες τιμές η Πέλλα ,άλλες η Ημαθία, άλλες η Κοζάνη .
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΡΧΗ .
Δεν δίνει για το εμπάργκο επιδοτήσεις ούτι επιτρέπει στα κράτη μέλη για  τα προϊόντα που πουλήθηκαν πριν το εμπάργκο (πρώιμα ροδάκινα  ). 
Εν πάση περιπτώσει το θέμα μας δεν είναι ο διαγωνισμός γνώσεων  για την ΚΑΠ. 
Παρακαλώ να δημοσιεύσουν την απόφαση έγκρισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για την επιδότηση Καρασμάνη για να  λάμψει η αλήθεια που επικαλούνται .
Και όχι να διαδίδουν  τα παπαγαλάκια ότι το είπαν και  στελέχη της κυβέρνησης (βουλευτές, ακόμη ,και υπουργοί π.χ. Κ.Μπόλαρης ).
Χαμπίδης Δημήτριος γεωπόνος 
Μέλος της Κ.Ε. του Σύριζα υπεύθυνος αγροτικού 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ροδακινοπαραγωγός14 Ιανουαρίου 2016 στις 3:46 μ.μ.

    Χαμπίδη, μετά το κράξιμο που έπαθε ο Σηφάκης σε ανέθεσε να κάνεις τη βρώμικη δουλειά εσύ; Αντί να προσπαθήσεις να πείσεις τον υπουργό σου να μας δώσει και τη δεύτερη δόση επιτίθεσαι στον Καρασμάνη; Μαρέσει που μιλάς και για βασικές αρχές. Βασική αρχή είναι πριν μιλήσεις, σας στο λέει ο Καρασμάνης, να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό.
    Γιατί θίγεται εθνικά συμφέροντα; Τι δουλειά έχει η ΚΑΠ με την αποζημίωση των ροδακίνων; Σας το λέει ο Καρασμάνης με το δελτίο του. Τον αγώνα που έχει κάνει 6 μήνες για να πάρουμε τα λεφτά. Μιλάει με ημερομηνίες, με αποδείξεις, με ντοκουμέντα, με έγγραφα και εσύ ζητάς την απόφαση της έγκρισης; Ψάξτε την εσύ και ο Σηφάκης στα συρτάρια του κόμματος σου. Ντροπή σας που ενεργείται εις βάρος των συμφερόντων των ροδακινοπαραγωγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι πάθανε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ; και θέλουνε σώνει και καλά να μας πάρουν πίσω τα λεφτά; δηλαδή ο Καρασμάνης τα 33εκατομμύρια που μοίρασε ήταν στραγάλια; αν ήταν παράνομα θα τον είχαν κρεμάσει οι συνάδελφοί του και όπως είχαμε ακούσει κάναν το παν για να μην τα πάρουμε.
    αντί όμως να μας δώσετε την δεύτερη δόση, κοιτάτε πως και πώς να τα πάρετε πίσω!
    πατάει ο Καρασμάνης σε σάπια σανίδια; 20 χρόνια βουλευτής! γιαυτό και τον ψηφίζω μια ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.