Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάμερα κατέγραφε κλέφτες αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)


Έκαναν "φύλλο και φτερό" παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Ιωαννίνων, στην περιοχή της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς... την κάμερα, της απέναντι πολυκατοικίας.
Ο λόγος για τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν παραμονές Πρωτοχρονιάς, να ανοίξουν αυτοκίνητα και να αρπάξουν από το εσωτερικό τους ηχοσυστήματα και άλλα αντικείμενα. Το βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις τους και όσοι το κοινοποίησαν στο διαδίκτυο καλούν όποιον μπορεί να είδε κάτι, να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο απο διάρρηξη 30-12-2015
Εχθές το βράδυ στην οδό Ιωαννινων 65 3 άτομα (Διαρρήκτες) ρήμαξαν 3 αυτοκίνητα στην σειρά, δυστυχώς έχουμε βιντεο μόνο απο την μία διάρρηξη, διαδώστε το, αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρακαλώ να ειδοποιήσει τις αρχές για να τους μαζέψουν.Τμήμα Ασφαλείας ΤΟΥΜΠΑΣ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΤΗΛ: 2310953682
Δημοσιεύτηκε από All About Design στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015



Thestival.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.