Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψε τη Βασιλόπιτα ο Ίκαρος Αλμωπίας! (φωτο)


Την Δευτέρα 11-01-2016 πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας η κοπή της Βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου ‘’ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’, παρουσία του Προέδρου του συλλόγου κ.Σαμαρά Ιωάννη, του προπονητή κ.Χατζηγιαννίδη Χρήστου, των αθλητών-αθλητριών του συλλόγου με σημαντικότερη παρουσία της κ.Ζαπουνίδου Δέσποινας η οποία αποτελεί την σημαντικότερη και πιο τιμητική μεταγραφή του συλλόγου την φετινή χρονιά.
Εκ μέρους του Συμβουλίου του συλλόγου, ο κ.Σαμαράς Ιωάννης ανέφερε στην σύντομη δήλωσή του τα οφέλη του κλασσικού αθλητισμού και επεσήμανε την επίδραση της οικογένειας στην ψυχολογική στήριξη των παιδιών-αθλητών, διότι η οικογένεια μας διαπαιδαγωγεί και μας βοηθά να αποκτήσουμε αξίες και αρχές, μας διδάσκει να αναλαμβάνουμε ευθύνες και πρωτοβουλίες, αξίες και χαρακτηριστικά τα οποία ο σύλλογος έχει ως κυρίαρχο μέλημά του, με σκοπό να συνεισφέρει, με μοναδικό γνώμονα το «καλό» του αθλητή.
Στην βασιλόπιτα υπήρχαν 4 φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε 4 δώρο-επιταγές από το κατάστημα αθλητικών ειδών ADMIRAL της Αριδαίας, που ως χορηγός στήριξε την εκδήλωση και συνεχάρει τους τυχερούς αθλητές.
Κατόπιν, αθλητές και γονείς τίμησαν τον πλούσιο μπουφέ τον οποίο επιμελήθηκε το ζαχαροπλαστείο ‘’ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝ’’ και συζήτησαν σε φιλικό κλίμα τα όσα αθλητικά ζητήματα τους απασχολούσαν με τον κ.Σαββίδη Γεώργιο Αντιδήμαρχο Διοικητικών,Παιδείας,Πολιτισμού,Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αλμωπίας ο οποίος εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογό μας.

Καλή χρονιά σε όλους….
Με σεβασμό
ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση του Ίκαρου Αλμωπίας:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.