Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έκρυβε στο σπίτι του πιστόλια, φυσίγγια, ασύρματους πομποδέκτες και μαχαίρια (φωτο)


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 48χρονου, για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες (21-01-2016) το πρωί, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του στα Γιαννιτσά και σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της οικίας του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με γεμιστήρα,
ένα τροποποιημένο πιστόλι κρότου των 9 χιλιοστών με γεμιστήρα, 
12 φυσίγγια των 9 χιλιοστών,
63 φυσίγγια αερίου,
30 φυσίγγια φωτοβολίδων, 
δύο ασύρματοι πομποδέκτες μαζί με φορτιστή και
3 μαχαίρια.
Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ta 2 palikaria pou pnigikan tin protoxronia se ena meros tis elladas an ixan ena maxeri sto aytokinito tha ekovan tis zones asfalias k mpori na min pnigontousan.. ala siga min kouvalane maxeria sta aytokinita einai paranomo xaxaxaxaxa kalitera pou pnigikan:> amorfotoi agramatoi ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.