Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η μάχη της καρέκλας και η νομή της εξουσίας στο Δήμο Αλμωπίας


Με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας:
Αποδεικνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά, ότι η νίκη στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση, όμως τα προβλήματα και οι πραγματικές δυσκολίες αρχίζουν μετά... στη διαχείριση της εξουσίας και τον κίνδυνο της αλαζονείας που διατρέχει τους περισσότερους εκλεγμένους. Όταν μάλιστα οι πολιτικοί συνδυασμοί είναι ανομοιογενείς, τότε το κλίμα γίνεται  εκρηκτικό και την πληρώνουν όπως πάντα οι τοπικές κοινωνίες.
Πολλά από τα παραπάνω σημεία ταιριάζουν γάντι  στη σημερινή Δημοτική αρχή της Αλμωπίας. Υπάρχουν και εκδηλώνονται φιλότιμες προσπάθειες νέων κυρίως, από το συνδυασμό της συμπολίτευσης, που όμως πνίγονται από τους βαρόνους της πολιτικής, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις παλαιοκομματικές μεθόδους και αντιλήψεις. 
Νυν και πρώην λαλίστατοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, «μάχονται για τα συμφέροντα των πολιτών» λες και προήλθαν από παρθενογένεση  και ο λαός της Αλμωπίας δεν γνωρίζει την πολιτική παρακαταθήκη του καθενός.
Η μάχη της καρέκλας και η νομή της εξουσίας με τα δικά μας παιδιά σε πλήρη εξέλιξη.     
Καλλικράτειος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα τον έκανε Αντιδήμαρχο δεν θα έβγαζε τσιμουδιά ή μήπως επί Τουφεγγόπουλου τον άκουσε κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια "Καλλικράτειε".
    Άγγιξες την πραγματικότητα. Ο Δήμος Αλμωπίας με του τακτικούς, σχεδόν μόνιμους "ηγέτες" του αποδεικνύει περίτρανα την σημερινή κατάπτωση που επικρατεί στην πολιτική σκηνή γενικότερα. Ο Νεποτισμός η οικογενειοκρατία, η κουμπαρο-φιλία των ημετέρων σε όλο της το μεγαλείο. Στην λαίλαπα που έρχεται δυστυχώς αυτοί οι τελευταίοι πολιτικάντηδες είναι και αυτοί που θα πληρώσουν "το μάρμαρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου, που να δει άσπρη μέρα η Αλμωπία. Γραμμάτια εξοφλούνταν και εξοφλούνται στις πλάτες του κόσμου. Αφήστε την αγελάδα (Λουτρά) να την διευθύνει και κανένας άλλος δεν έχετε ικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.