Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Εδεσσαϊκού Θεάτρου


Επίσκεψη εθιμοτυπίας στις Αρχές του τόπου πραγματοποίησαν τα μέλη της νέας Διοίκησης του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ν.Πέλλας , τον Δήμαρχο Έδεσσας και την Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. οι οποίοι με εγκαρδιότητα τους υποδέχτηκαν στα γραφεία τους, τους συγχάρηκαν για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους,  αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και ακολούθησε συζήτηση σε φιλικό κλίμα.
Οι κ.κ. Θόδωρος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Γιάννου και Νατάσα Ιατρίδου εξέφρασαν την στήριξη και συμπαράσταση στις δράσεις του συλλόγου που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο κα Δέσποινα Οτουντζίδου, τον Αντιπρόεδρο κο Χρήστο Τσαβέα και τον ταμία κο Σωτήρη Δραγούμη ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους ακατάλυτους δεσμούς του  Εδεσσαϊκού Θεάτρου με την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο Έδεσσας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις , δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του συλλόγου.
Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, σύσσωμο το νέο Δ.Σ. παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του συλλόγου Ποντίων «Άγιος Θόδωρος Γαβράς». Ο Πρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κος Πέτρος Κριαρίδης και η  Πρόεδρος του Ε.Θ. κα Δέσποινα Οτουντζίδου, τους οποίους συνδέει μακροχρόνια φιλία, τόνισαν αμφότεροι την ανάγκη αμοιβαίας εποικοδομητικής συνεργασίας  μεταξύ των δύο συλλόγων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.