Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κόρη του «Βασιλιά των τσιγγάνων» σύμβουλος στο γραφείο του Κουρουμπλή


Μπορεί να διορίζονται... συγγενείς, φίλοι και άλλοι συνοδοιπόροι στο Δημόσο, αλλά υπάρχουν και υπουργοί που κάνουν υπερβάσεις!
Ο Π. Κουρουμπλής  δεν έψαξε...«δικά μας» παιδιά με αγώνες στο...ΕΑΜ και διόρισε ως σύμβουλο επί θεμάτων Ρομά την κόρη του «βασιλιά των Τσιγγάνων» Νίκου Χαλιλόπουλου, Χριστίνα.
Ωστόσο η απόφαση του αυτή προκάλεσε δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του Σύριζα καθώς η κα. Χαλιλοπούλου είχε βάλει υποψηφιότητα επι προεδρίας Σαμαρά με την Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές του 2014 αλλά δεν εκλέχθηκε.
Η νεαρή δικηγόρος, που έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και παλιννοστούντων, δεν είχε  καταφέρει τελικά να εκλεγεί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?????????????????????ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ...ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο Νο1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.