Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα «Λυμένα Κορδόνια» από την Αλμωπία στο Αίθριον στη Σκύδρα (φωτο)


Το μεσημέρι της Κυριακής επισκεφτήκαμε ένα νέο χώρο στο Μαυροβούνι, το παρεΐστικο θα λέγαμε κοσμικό κέντρο Αίθριον, που μετραει ένα μήνα περίπου λειτουργίας, υπό την διεύθυνση του πρώην τεχνικού της Δόξας Μαυροβουνίου Τάσου Κουκουλή και της συζύγου του Τόνιας Πέικου.

Οι γεύσεις ξεχωριστές και μοναδικές από τον σεφ κ. Παναγιώτη.  Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας όμως,  ήταν η συμπλήρωση όλου αυτού του σκηνικού με την παρουσία δυο νέων παιδιών, που όπως πληροφορηθήκαμε κατάγονται και από την περιοχή της Αλμωπίας  και συγκεκριμένα από τους Προμάχους. Η Σταυρούλα και ο Νίκος, γνωστοί ως «ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ», μας μάγεψαν με τα τραγούδια τους και τις μοναδικές ερμηνείες τους. Σπάνια ταλαντούχα παιδιά που μας κάνουν περήφανους  και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια τους. Αξιζει να τους ακούσετε... ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ...
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.