Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραίτηση προέδρου Ορφέα Ριζαρίου Βασίλη Πόζαρλη


Αγανακτισμένος ο πρόεδρος του Ορφέα Ριζαρίου Πόζαρλης Βασίλης, μετά την απαράδεκτη διαιτησία στον Kυριακάτικο αγώνα μέσα στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, όπου η ομάδα του υποχρεώθηκε κυριολεκτικά σε ήττα, που την αποδίδουν καθαρά στα σφυρίγματα του διαιτητή Δαργινίδη και των βοηθών Αλατζά και Χατζηπέγιο, αναγκάστηκε να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα.
Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία μας είπε:
''Δεν είναι δυνατόν μια διαιτησία όπως η σημερινή να κρίνει τα αποτελέσματα   και τις προσπάθειες των παικτών μιας ομάδας. Μέσα στο πρώτο 20' μας ακύρωσαν 3 καθαρά γκολ τα 2 πρώτα ως οφσάιντ και το τρίτο ως επιθετικό φάουλ. Δεν ανέχομαι να χάνει η ομάδα μου εξαιτίας κάποιων διαιτητών που δεν τηρούν καν τους κανονισμούς διαιτησίας. Έτσι είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ από την ομάδα ώστε να μην έχουμε προβλήματα χειρότερα στο μέλλον.''
Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.