Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΣΚΑΙ σκηνοθέτησε τους αγρότες που χύνουν γάλα με νεύμα του ρεπόρτερ (βίντεο)


Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ "σκηνοθετεί" τη διαμαρτυρία για να παιχτεί στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής
Ο ΣΚΑΙ έκανε ρεπορτάζ από τη Νάξο δίνοντας το βήμα στους αγρότες που διαμαρτύρονται δικαίως για το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση τους.
Τα αιτήματα των αγροτών σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούνται, ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο ρεπόρτερ του καναλιού "σκηνοθετεί" τη διαμαρτυρία για να παιχτεί στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω κίνηση προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στον κόσμο του διαδικτύου που καυτηρίασε τη στάση και τη συμπεριφορά του καναλιού, ως προς την προσέγγιση των διαμαρτυριών του αγροτικού κόσμου.
Σημειώνεται πως η διαμαρτυρία με το γάλα είναι μια συνηθισμένη συμβολική πράξη που κάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι όταν βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Παρόλα αυτά, το "στήσιμο" του περιστατικού, δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Δείτε το περιστατικό:

Πηγή: news247.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ .
    Υ.Γ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ "ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ"....ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" (Τ.Κ.9 ΔΗΛΑΔΗΣ!!!)....ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ Ο "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ κλπ κλπ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ -ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ- ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "ΟΛΙΓΩΝ"!!!....ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΜΟΧΛΟ" ΠΙΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ!!!), ΤΟΤΕ ΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΗ ΛΗΞΗ...ΟΨΟΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO AΛΛΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;
    ΕΙΠΑΜΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.