Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκος Δεληχατζής: "Θα το θυμάμαι μια ζωή"


Ο νεαρός τερματοφύλακας της Κρύας Βρύσης, Νίκος Δεληχατζής, μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για την αναμέτρηση με τον Άρη.
Για την δική του εμπειρία κόντρα στον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι 18χρονών να αντιμετωπίζω στον Άρη. Παίζω ρόλο το όνομα του αντιπάλου και ο κόσμος του και ειναι ένα παιχνίδι που θα το θυμάσαι μια ζωή. 
Αν μπορεί να πάρει στοιχεία από αυτό το παιχνίδι από Τζινάρ και Σιδεράκη:«Σίγουρα, μπορείς να πάρεις. Ο Τζινάρ φάνηκε έμπειρος, σταθερός στις κινήσεις του, κάτι που οι νεαροί τερματοφύλακες δεν το έχουμε ακόμη».
Πως είδαν το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο κόντρα στον Άρη, γιατί δεν είναι ομάδα Γ' εθνικής. Έχει πολλοί καλούς παίκτες και γενικά καλή ομάδα. Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για μας και είχαμε πολύ καλή παρουσία».
Για τον Άρη: «Ο Άρης δίκαια είναι στην πρώτη θέση του ομίλου γιατί έχει μεγαλύτερο βάθος από τις υπόλοιπες ομάδες, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις και χωρίς να έχει πιάσει υψηλή απόδοση». 
Αν δίνει ψυχολογία στην ομάδα του η καλή παρουσία κόντρα στον Άρη: «Για μας ο μόνος στόχος είναι η σωτηρία και σίγουρα μπορεί να μας δώσει ψυχολογία η καλή εικόνα κόντρα στον Άρη».
Πηγή: yellownews.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.