Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο από τη σύλληψη του συζύγου που σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στο χωράφι!


Οι χειρότεροι φόβοι για την τύχη της 37χρονης Ανθής Λινάρδου που αγνοείτο από το Σάββατο επιβεβαιώθηκαν, αφού η άτυχη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι στην Κοζάνη.
Ο σύζυγός της συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα. Η σορός της εντοπίστηκε σε χωράφι ιδιοκτησίας του συζύγου της, στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου, το οποίο είχε «φρεζαριστεί» πριν λίγες μέρες, γεγονός που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τις έρευνες παρακολουθούσαν ο σύζυγος και ο πεθερός της. Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα και φόρτωσε το άψυχο κορμί της στο αγροτικό τους όχημα το βράδυ του Σαββάτου για να τη μεταφέρει στο χωράφι όπου την έθαψε. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, όργωσε το χωράφι! Την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνιση της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σήμερα λύθηκε το μυστήριο της «εξαφάνισης». Ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως, αποκαλύπτει ότι ο σύζυγος "προετοίμαζε" το έδαφος, μέρες πριν... Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου LiveNews, πριν λίγες ημέρες, ο σύζυγος της 37χρονης, είχε καλέσει στο χωράφι του έναν χειριστή μπουλντόζας γιατί ήθελε να βγάζει από βάθος περίπου ενάμιση μέτρου έναν ογκόλιθο. Δικαιολογήθηκε στον χειριστή, λέγοντάς του ότι υπήρχε ο κίνδυνος να του σπάσει τη φρέζα του όταν θα πήγαινε να οργώσει λόγω του ογκόλιθου αυτού και για το λόγο αυτό ήθελε να σκάψει για να τον βγάλει. Κάπως έτσι, ο σύζυγος, είχε... έτοιμο έναν λάκκο! Το Σάββατο το βράδυ, φέρεται να στραγγάλισε το θύμα του και το ίδιο βράδυ να το έθαψε στον συγκεκριμένο λάκκο! Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, αφού ξεκίνησαν οι έρευνες για την 37χρονη, τη Δευτέρα ο φερόμενος ως δράστης ξαναπήγε στο χωράφι και το όργωσε, ενδεχομένως για να εξαφανίσει τα ίχνη της φρίκης. Το χωράφι του όμως, δεν χρειαζόταν όργωμα γιατί αυτό είχε γίνει μόλις τρεις μήνες πριν, γεγονός που κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς. Η 37χρονη ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.