Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλη Τάσιο του ΑΟΚ Γουμένισσας


Ο αθλητής του συλλόγου μας, Τάσιος Βασίλης, θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τους διαιτητές του αγώνα, κύριο Καψίδη και κύριο Σαλαπάνη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς. 
Ο Βασίλης αποτελεί μέλος της ομάδας πάνω από μια δεκαετία και ουδέποτε έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο τέλος του αγώνα ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από το διαιτητικό δίδυμο καθώς είχε βγει εκτός εαυτού εξαιτίας εξωαγωνιστικών του λόγων.
Γ.Γ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ..ΝΟΜΙΖΟ Ι ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ξέρεις και από χθες εσύ ρε φίλε και λες ότι είναι συνέχεια προκλητικος προς τους αντιπάλους και βρίζει; τον έχεις δει σε όλα τα ματς και έχεις και άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:36 i anorthografia s mas evgale ta matia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.