Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόλλων Κρ.Βρύσης: Κανονικά αγωνίζονται στο Κύπελλο Πλατάκης & Λουιζίδης!


Κανονικά αγωνίζονται αύριο οι δύο νεομεταγραφέντες παίκτες του Απόλλωνα στον αγώνα κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Μετά τον Μάνθο Πλατάκη ο Απόλλωνας προχώρησε στην απόκτηση και του επιθετικού Λουιζίδη Θεοχάρη, που αγωνίζονταν μέχρι προχθές στον Έβρο Σουφλίου.
Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον οποίo και αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης αποκτήθηκε και ο 21 χρονος τερματοφύλακας Γιώτας Αθανάσιος από τον ΕΘνικό Ν.Αγιονερίου.
Εντωμεταξύ σήμερα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου μέσα στον Εξαπλάτανο με την τοπική Δόξα ένας αγώνας διαφορετικός από αυτούς του πρωταθλήματος αλλά εξίσου σημαντικός για τους στόχους και την ιστορία του Απόλλωνα. 
Ο αυριανός αντίπαλος είναι μία αξιόλογη και σοβαρή ομάδα της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πέλλας και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φίλους του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Aπόλλων Κρ. Βρύσης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.