Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Και ο Καλεντερίδης στην παρουσίαση του βιβλίου Δρ. Νικολάου Ντέμου στα Γιαννιτσά (φωτο)


Μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη προβληματισμό και μηνύματα παρουσίαση βιβλίου, του Δρ. Νικολάου Ντέμου  με τίτλο  ‘’1071- Στρατηγικές Ήττες και Συρρίκνωση του Ελληνισμού’’, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών ο ‘’Φίλιππος’’. Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Σάββας Καλεντερίδης, συγγραφέας- εκδότης και ο Δρ. Γεώργιος Φίλης καθηγητής Γεωπολιτικής. Την εκδήλωση συντόνιζε ο κ. Βασίλης Τραούδας υπεύθυνος του ανοιχτού λαϊκού πανεπιστημίου. Η παρουσίαση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου ο οποίος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους ομιλητές και το συγγραφέα του βιβλίου και τόνισε την σημασία που έχει για την αφύπνιση όλων των Ελλήνων η προσπάθεια έκδοσης και παρουσίασης στο κοινό τόσο σημαντικών βιβλίων.
H παρουσίαση συνεχίστηκε με την τοποθέτηση του κ.Καλεντερίδη και του κ. Φίλη. Σύντομη αναφορά στο βιβλίο του έκανε και ο συγγραφέας Δρ. Νικόλαος Ντέμος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους ομιλητές να δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα του κοινού. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, φορέων, συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.