Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλονιστικό ντέρμπι στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ μεταξύ "Ικαρων" Γιαννιτσών - ΓΑΣ Κιλκίς (φωτο)


Με το μπασκετικό ντέρμπι  "Ίκαροι" Γιαννιτσών-ΓΑΣ Κιλκίς  συνεχίστηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου η τελευταία  αγωνιστική του εφηβικού  πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ΕΚΑΣΚΕΜ.
 Διεξήχθηκε  ένα ασφαλώς συναρπαστικό  παιχνίδι , διαφήμιση του αθλήματος, που έφερε  αντιμέτωπες τις  δύο καλύτερες  ομάδες που διένυαν περίοδο πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης και ήθελαν ωποσδήποτε την νίκη  για να προκριθούν στην β' φάση.  Είναι ξεκάθαρο ότι αμφότερες είχαν ανεβάσει ρυθμούς και στοχεύαν  ξεκάθαρα στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.
Η τύχη τελικά χαμογέλασε στους εφήβους του Κιλκίς αφού στην εκπνοή του αγώνα που τα είχε όλα ( δυνατές άμυνες, τρίποντα,πάθος, σασπένς, εναλλαγές στο σκορ κα.) πήραν το παιχνίδι με 3 πόντους διαφορά (τελικό σκορ  48-51 ).
«...Σήμερα δείξαμε παραπάνω πιεσμένοι και αγχωμένοι  απ’ όσο θα έπρεπε αλλά είναι φυσιολογικό σε τέτοιες ηλικίες η σημασία του αγώνα να βαραίνει τις πλάτες των αθλητών. Ο απολογισμός του ντέρμπυ σημαίνει ότι είμασταν μιά ανάσα από την  επίτευξη του τελικού  στόχου όπου ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά η τύχη δεν μας επέτρεψε να χαμογελάσουμε..." δήλωσε ο προπονητής των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος. "...Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι στην άμυνα, δείξαμε ψυχή και σθένος μεγάλης ομάδας όταν οι αντίπαλοι μας πέρασαν για πρώτη φορά  μπροστά στο σκορ και θα πανηγυρίζαμε μια καθαρή νίκη εάν είμασταν πιό αποτελεσματικοί  και λιγότερο νευρικοί και ανυπόμονοι  στην επίθεση, ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα...Αισθάνομαι περήφανος για όλα τα παιδιά που στην πρώτη τους συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έπαιξαν φανταστικά σε όλη την διάρκειά του και μας έκαναν υπερήφανους! Καλή συνέχεια στους καλαθοσφαιριστές του Κιλκίς!...".
Σερέτης Θεολόγος: "..."Έγινε ένα  φανταστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που δικαιολόγησαν πλήρως  την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα των εφήβων. 'Ενας αγώνας θρίλερ που δυστυχώς για μας δεν  είχε το ποθητό αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός.. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στην άμυνα είμασταν όμως αρκετά  άγχωμένοι στην επίθεση , ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι τα  παιδιά  της ομάδας δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένα σε τέτοια ματς κρίσιμης σημασίας. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που έχουμε στην Ακαδημία μας τέτοιους παίκτες και λαμπρούς χαρακτήρες  και καμαρώνω για αυτούς!.Ήτανε κρίμα για αυτούς που δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης αλλά για μας είναι νικητές στην καρδιά ,στη ψυχή και στην θελησή τους να μας κάνουν υπερήφανους... Τους ευχαριστώ!....".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σε εναν ομιλο στον οποιο δεν εισαι ουτε πρωτος ουτε δευτερος αλλα τριτος εχοντας χασει και απο το κιλκις αλλα και απο τον μεγα, ο οποιος σε νικησε μεσα στην εδρα σου για 24 ποντους καλυπτοντας την διαφορα του πρωτου αγωνα που ηταν 6, δεν μπορεις να θεωρεις την ομαδα σου την καλυτερη και ουτε καν στις καλετερες μιας και οι ομαδες του ομιλου ειναι 4 και εισαι κατω απο τη μεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.