Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πεζοπορία του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας στα Λουτρά Πόζαρ


Τον καταρράκτη Κουνουπίστας, ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα της περιοχής των Λουτρών Πόζαρ, θα επισκεφτεί ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.
Σε μια πεζοπορία από το Άνω Λουτράκι μέσα στο φαράγγι των Λουτρών, θα προσεγγίσουμε τον καταρράκτη για να λάβουμε μια χειμωνιάτικη γεύση του. Με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στα αρνητικά όλη την εβδομάδα, υπάρχει πάντα η ελπίδα να πετύχουμε έστω κάποια κομμάτια του παγωμένα!
Η διαδρομή είναι σύντομη, διάρκειας 1 ώρας και 15 λεπτών για μετάβαση και άλλο τόσο για επιστροφή. Θεωρείται εύκολη για άτομα με στοιχειώδη φυσική κατάσταση.
Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, οπότε απαιτείται ο βασικός ορειβατικός εξοπλισμός (μπότες, σκούφος, γάντια, φλις, αδιάβροχο, χοντρές κάλτσες, ισοθερμικά).
Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία του Ορειβατικού στην Αριδαία στις 9:00 το πρωί.

Αρχηγοί: 
Σούλα Λεπίτκα 6972355540
Ανδρέας Ξενίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.