Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Βούλιαξαν" τα ξενοδοχεία την Πρωτοχρονιά στα Λουτρά Πόζαρ!


Μετά τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά μπαίνει με το... δεξί για τους ξενοδόχους στα Λουτρά Πόζαρ, καθώς και αυτές τις ημέρες η πληρότητα άγγιξε το 80%.
Καλή χαρακτήρισε την κίνηση τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Χρήστος Νίτσης, πρόεδρος σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Λουτρακίου Αλμωπίας Νομού Πέλλας, μιλώντας στον Alpha 96.5.
Με έμφαση τα Λουτρά Πόζαρ και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο, πλησίον του Καϊμάκτσαλαν, η προσέλευση αγγίζει χιλιάδες επισκέπτες, ενώ οι φετινές καιρικές συνθήκες είναι «πρωτοφανείς για την Ελλάδα. Το να κάνεις μπάνιο μέσα σε 37 βαθμούς θερμοκρασία. Αγγίζουμε πρότυπα ευρωπαϊκών λουτροπόλεων», λέει ο κ. Νίτσης και συμπληρώνει λέγοντας πως η πληρότητα φτάνει μέχρι και το 80%. «Πιστεύω θα είναι το ίδιο και στην Πρωτοχρονιά. Οι τιμές μας ξεκινάνε από πάρα πολύ χαμηλά, από ανθρώπους που δυσκολεύονται. Από 25 ευρώ το δωμάτιο. Οι παροχές μας είναι πάρα πολύ καλές σε ό,τι αφορά το μασάζ και το φαγητό», επισημαίνει ο πρόεδρος του Σωματείου.
Την ίδια ώρα, αξιοσημείωτη είναι η προσέλκυση τουριστών και από το εξωτερικό, με τις Ρωσία, Βουλγαρία και Ρουμανία, να διατηρούν τα σκήπτρα.
«Βλέπουμε μια μικρή μείωση σε σχέση με πέρσι. Αυτό αφορά τους Έλληνες. Τους αλλοδαπούς απ’ ότι βλέπουμε, θα μας κρατήσουν αυτοί για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς.», σημειώνει κλείνοντας ο κ. Νίτσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.