Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η Ακαδημία JOGA BONITO (φωτο)


Πλημμύρισαν  χαμογέλα και παιδικές φωνές τις εγκαταστάσεις της νεοσύστατης Ακαδημίας JOGA BONITO στην Αλμωπία.  
Στην κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσαν με κάτι περισσότερο από επιτυχία, οι δημιουργοί της Ακαδημίας Κων/νος Παλίκογλου και Βασίλης Μάτζαρης.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αριδαίας Δημήτρης Μπίνος  ο οποίος έκοψε και μια από τις βασιλόπιτες. Όπως επίσης και ο αντιδήμαρχος κ.Γιώργος Τσιμτσιρίδης και ο Χρήστος Δόντσης.
Οι τυχεροί ''μικροί'' ποδοσφαιριστές της χρονιάς, μοιράστηκαν από μια μπάλα και ένα ζευγάρι καλαμίδες, που ήταν ευγενική πρόσφορα της Givova, που ντύνει τα παιδιά της Ακαδημίας.  Παράλληλα έγινε και κλήρωση ένα βιβλίο για τον Μέσι  από το βιβλιοπωλείο Συμβολή και  ένα τάμπλετ από την Electronet-Παντζαρτζίδης, τα οποία μοιράστηκαν 2 τυχεροί.
Αξίζει να πούμε ότι η Ακαδημία μετράει 1 χρόνο περίπου λειτουργιάς και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση μεγάλου αριθμού παιδιών, αλλά και γονιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια των έμπειρων τεχνικών που απαρτίζουν το δυναμικό της Ακαδημίας.
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.