Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

MA N. Πέλλας – Δόξα Μελισσίου 0-3. Αναχωρεί για Γερμανία ο Βερβελές


Συνεχίζοντας την προέλαση της προς τον τίτλο, η ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, παιζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα  πέρασε άνετα κι από τη Νέα Πέλλα,  επικρατώντας  της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου με σκορ 0-3 και διευρύνωντας τη διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας,  Φίλιππο Σταυροδρομίου στους 4 βαθμούς και στους 8 βαθμούς από το Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου.
Το σκορ θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων ήταν πιο προσεχτικοί κι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Τα γκόλ για τους νικητές:
Ρομάντσης  στο 25΄,
Μαμής στο 40΄, και 
Χαρμάνας στο 85΄.
Κορυφαίοι από τους νικητές: Βερβελές, Κοπάτσης, Κέρτος, Ραμπούσης, Μάλαμας, Μαμής, Χαρμάνας και Μουρατίδης και Λιτοβολής
Σύνθεση νικήτριας:  (Σ. Ντιμτσούδης). Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Ραμπούσης,  Κέρτος, Βερβελές (Μάλαμας), Κοπάτσης (Σέλγκου), Μαμής, Ρομάντσης (Λιτοβολής Δ) Χαρμάνας, Μουρατίδης,  
Σημειώνεται ότι, αναχωρεί σήμερα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ΔΟΞΑΣ Βερβελές Ηλίας για το Μενχεγκλάνμπαχ της Γερμανίας και την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Γκλάνμπαχ. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συμπαίκτες του, εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην νέα του προσπάθεια.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.