Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Δήμαρχος Αλμωπίας στη Φιλώτεια (φωτο)


Την Τ.Κ. Φιλώτειας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τόλη Ουργαντζόγλου.
Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο κ. Μαρία Δημητρίου, η οποία μίλησε στον Δήμαρχο για τα προβλήματα του χωριού τα οποία έχουν συσσωρευτεί λόγω της απραξίας των προηγούμενων χρόνων.






Βασικό ζήτημα κατά την Πρόεδρο είναι οι λακκούβες, για τις οποίες ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθούν την Άνοιξη, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα.
Στο τέλος της συνάντησης όλοι συμφώνησαν ότι υπάρχει μία ουσιαστική συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΨΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!ΘΕΕ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην φιλοτεια εχει πολλες τρυπες, οπως και σε αλλες περιοχες του πλανητη...σκουλικοτρυπες, ασπρες - μαυρες τρυπες, τρυπιδες, κ.τ.λ.ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ο αφανισμος καθε τρυπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπίνο σου δώσαμε εύσημα αρκετές φορές μέσα από το καρατζοβα, μη το καταντάς αλλά Γιάννου με τα δελτία τύπου και φωτογραφίες, τρύπες ειναι όχι το μετρό Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.