Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O αστυνομικός Γιάννης Αμανατίδης από την Πέλλα βούτηξε και έπιασε το Σταυρό στο Μοσχάτο (βίντεο&φωτο)


Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη γιορτάστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Μοσχάτο η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός για την ημέρα των Θεοφανείων, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέα Γ. Ευθυμίου, Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον Ιερό Ναό που πραγματικά για ακόμη μία φορά ήταν καταπληκτικά στολισμένος με μεγαλοπρέπεια.
Ακολούθησε συνάντηση των Ιερών Ναών Μεταμορφώσεως και Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στις 11.15 στο εκκλησάκι του Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μακρυγιάννη και όλοι μαζί με τα πόδια κατευθύνθηκαν προς την παραλία του Μοσχάτου όπου και έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Υδάτων, με την κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στην παραλία του Μοσχάτου.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό στην παραλία παραβρέθηκε αρκετός κόσμος. Τρεις νέοι ήταν οι θαρραλέοι που βούτηξαν, τον σταυρό τον έπιασε ο Γιάννης Αμανατίδης.
Δείτε το βίντεο από το MYMOSXATO GREECE:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.