Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελπίδα Έδεσσας - Δόξα Μαυροβουνίου 1-1 (φωτο)


Δίκαιο αποτέλεσμα - Τραγική διαιτησία
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ελπίδα Έδεσσας και Δόξα Μαυροβουνίου, στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, αφού ο μεταξύ τους αγώνας τους βρήκε ισόπαλους με σκορ 1-1. 
Οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα δεν μπορούμε να πούμε ότι απόλαυσαν και πλούσιο θέαμα, αφού η απόδοση και των δυο ομάδων δεν ξεπέρασε το μέτριο. Ιδίως στο πρώτο μέρος που θα το χαρακτηρίζαμε περισσότερο βαρετό, χωρίς καμία φάση να απειλεί ουσιαστικά τα καρέ καμίας ομάδος.
Στην επανάληψη και κυρίως στο τελευταίο μισάωρο, όπου επετεύχθησαν και τα δυο τέρματα, έγιναν κάποιες προσπάθειες, δημιουργήθηκαν και μικροεντάσεις μεταξύ των παικτών, πληρώνοντας το ''μάρμαρο'' η ομάδα του Μαυροβουνίου, που έμεινε με 10 παίκτες, μετά την άδικη αποβολή του Ουραν Σεχι. Συμβάν για το οποίο διαμαρτύρεται ο πρόεδρος της ομάδος Τεο Δανιηλίδης και όχι μόνο, αφού όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα δεν κατάλαβαν καν τον λόγο της δεύτερης κίτρινης κάρτας.

Όπως επίσης και σε μια φάση στο πρώτο μέρος, όπου ο Ουρουτσι σε ανατροπή του τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για θέατρο. Τα σφυρίγματα και οι συνεχόμενες κάρτες του διαιτητή, αρνητικός παράγοντας του κατά τ΄ άλλα ομαλού αγώνα, με τον διαιτητή Γιάγκο και τον πρώτο βοηθό Μιχάλογλου να μην φτάνουν ούτε στο μισό της βαθμολογίας για την διαιτησία τους. Τα πυρά γλύτωσε ο δεύτερος βοηθός Παπαδόπουλος Κ.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Νίκος Τσατσε στο 65' για να ισοφαρίσει στο 80' ο Ουραν Σεχι για την ομάδα του Μαυροβουνίου.
Ο πρόεδρος της Δόξας Μαυροβούνιου Τεο Δανιηλίδης και ο τεχνικός Γιώργος Κοκοζογλου ευχαριστούν ιδιαίτερα την ομάδα της Ελπίδας και ειδικότερα τον Λεωνίδα Τουσια για το άψογο κλίμα φιλοξενίας.
Στην διακοπή του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με δώρο ένα ποδήλατο, την κλήρωση την όποια έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΒΑΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΖΗΓΚΑΣ ΑΔΑΜ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ(80' ΜΟΥΣΟΛΑΡΙ) ΣΠΑΧΟΣ ΒΥΡΩΖΗΣ ΤΣΑΤΣΕ ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΔΙΚΑΣ(70' ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΔΑΦΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ((60' ΤΕΤΖΕΡΗΣ) 
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(ΚΟΚΟΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΓΑΚΗΣ(83' ΚΛΑΨΙΔΗΣ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΣΕΧΙ ΟΥΡΟΥΤΣΙ ΛΕΣΙ ΕΛΕΖΙ(83' ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ) ΦΩΤΙΑΣ(78' ΑΛΜΑΛΗΣ) ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.