Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Συνελήφθη η 37χρονη που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά της


Συνελήφθη σήμερα σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, η 37χρονη από την Πέλλα, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον 44χρονο σύντροφό της υπέβαλε τα ανήλικα παιδιά της σε βασανιστήρια και σε σεξουαλική κακοποίηση. 
Η 37χρονη, που αναζητείτο και συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας «Περί ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος» και   «Αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη». 
Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγωγή της είναι από Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας, αλλά διέμενε όλα τα χρόνια εκτός Αλμωπίας σε περιοχή της Σκύδρας και Θεσ/νίκη.
Ο 44χρονος κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.