Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - ΦΟ Αριδαίας 70-78 (φωτο&βίντεο)


Ένα τρομερό σε εξέλιξη και ανατροπές παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.
Η ομάδα basket του Ζαφειράκη αντιμετώπισε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος Φ.Ο Αριδαίας και πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Ο Ζαφειράκης ξεκίνησε με τους Σκουλαριώτη, Μουρατίδη, Τούφα, Σιδηρόπουλο, Ζαχαριάδη. Από την αρχή του παιχνιδιού οι 2 ομάδες πάλευαν σε κάθε φάση, σκληρές άμυνες, πάθος, δύναμη και εντάσεις ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.
Σε ένα παιχνίδι που καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διαφορά, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ δυνατό θέαμα που βρήκε στο τέλος νικήτρια την ομάδα Φ.Ο Αριδαίας με 70-78. Παράπονα απο τη διαιτησία των Ντόγκα-Μητώνα απο την πλευρά του Ζαφειράκη, για λάθη κατά της ομάδας σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. 
TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(14-14), 2o(32-35), 3o(51-51), 4o(70-78)
ZAΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Toύφας): Μουρατίδης 14(2), Ζαχαριάδης 2, Τούφας 17(3), Λιόλιος 6, Ζιάννης 12(2), Βάιγκαντ 7(1), Χειμαριός 1, Σιδηρόπουλος 8, Σκουλαριώτης 3.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 6, Αβραμίδης 6(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 13, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 4, Αθανασιάδης 7, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 29(3), Τζάτσης 6(2).
Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Πηγή: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.