Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Υπαλλήλων Αιρετής ΠΕ Πέλλας: Όλοι μαζί στο τέλος θα κερδίσουμε


Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 στο κέντρο της Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση εργαζομένων, υπαλλήλων, αγροτών, επαγγελματιών, καταστηματαρχών, επιστημόνων, συνταξιούχων, οικογενειαρχών, που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η πόλη.
Όλοι μαζί ενωμένοι, αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα και αγωνιώντας για το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας, φωνάξαμε ένα βροντερό παρών στον αγώνα εναντίων των νέων μέτρων λιτότητας που μας ετοιμάζουν.
Συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες,
εδώ και πολλά χρόνια πληρώνουμε καθημερινά και ανελλιπώς την «ανικανότητα» του πολιτικού μας συστήματος, να οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση. Αν θυμάστε καλά, μας έλεγαν ότι θα βγαίναμε στις αγορές από το 2012 αλλά και κάθε χρόνο μας έλεγαν ότι θα βγαίναμε από την κρίση την κάθε επόμενη χρονιά…
Αλλά και μετά από τόσα χρόνια θυσιών και στερήσεων,  τα οποία μάλλον είχαν αβέβαιο αποτέλεσμα, μας οδηγούν σε ένα νέο γύρο θυσιών.
Δεν αντέχουμε άλλο… δεν θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας να εγκαταλείπουν την χώρα και να μιλάμε μαζί τους από το ίντερνετ και το skype.
Δεν αντέχουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω φόρο. Δεν αντέχουμε 40 χρόνια κακοπληρωμένης εργασίας, δεν αντέχουμε με συντάξεις των 380 ευρώ.
Λέμε όχι στις περικοπές των συντάξεων
Λέμε όχι στην κατάργηση του Κράτους Πρόνοιας
Λέμε όχι στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Λειβαδιώτης Χρήστος
   
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.